Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


Gezien het Corona virus zijn wij alleen nog op afspraak open. U kunt dan langskomen, zonder kinderen met maximaal 2 volwassen personen. U en wij nemen de RIVM richtlijnen ter harte tijdens uw bezoek, en de afspraak duurt maximaal 1 uur.


Hulp bij een sfeervol lichtplan? Gratis lichtadvies. Art4Light is de autoriteit voor een lichtontwerp!

Art4Light / Ondernemingsweg 13 / 1422 DZ  Uithoorn / 088-6478965 / 0653387047 / info@art4light.nl

U zoekt toch een sfeervol en energiezuinig lichtplan dat past bij uw smaak?


Klik hier als u snel gerealiseerde projecten wilt zienHieronder ziet u een foto van de lichtstudio waar wij over systeemverlichting informeren;


Hieronder zullen wij u alles uitleggen over onze werkwijze. Alles wat u voorbij ziet komen hebben wij ook echt werkend in onze ruime showroom opgesteld!

Lichtadvies

Een goed doordacht lichtplan gaat heel goed samen met een goed doordacht licht besturingsplan! Daartoe zijn wij tevens met ons installatiebedrijf gecertificeerd VADSBO en CASAMBI partner. Onze licht adviseurs weten ook hier alles van te vertellen en wij hebben alles werkend in onze ruime showroom!


Onze licht adviseurs ontwerpen lichtplannen op een doortastende en duidelijke wijze. Soms moet de bouw nog starten, dan zijn de aansluitpunten makkelijk te realiseren. Maar ook voor bestaande situaties maken onze licht architecten super mooie licht ontwerpen. In aanvang maken wij u eerst alles duidelijk middels een autocad-tekening. Hieronder ziet u een stukje uit zo'n autocad lichtplan tekening dat ten grondslag lag aan de foto hierboven;

Voorbeeld van een lichtontwerp in een woonkamer;

Voorbeeld Autocad tekening lichtplan Art4Light

Met de huidige stand van LED-techniek is het mogelijk geworden zeer dunne en toch krachtige hanglampen te maken. Hieronder wordt een voorbeeld getoond van een dunne hanglamp voor boven tafel of bureau die slechts 8mm dik is! Het armatuur kan draadloos worden gedimd waarbij u los van de dimstand de kleurwaarde traploos kunt verstellen tussen koud licht en warm licht. Deze techniek wordt 'Tunable White' genoemd.

Voorbeeld van een 'Tunable White' hanglamp boven tafel met warm licht of koud licht (en iedere waarde daartussen);

Zeer dunne hanglamp voor boven tafel en bureau

Voorbeeld van een lichtplan voor de keuken;

Keuken verlichting spots in plafond en wandverlichting

Voorbeeld van hanglampjes in een keuken of boven het aanrecht;


   
Lichtadvies keuken

Art4Light heeft als specialisatie om ruimten functioneel maar tevens gezellig te kunnen verlichten. De 'Dim To Warm'-karakteristiek helpt ons hierbij. Tijdens het terug dimmen van inbouwspots of hanglampjes wordt niet alleen de lichthoeveelheid minder maar zal de lichtkleur automatisch zachter worden.

Voorbeeld van een 'Dim To Warm' led hanglampje;Omdat 'licht' niet alleen ons beroep is maar tevens onze hobby zullen onze licht ontwerpen zich immer onderscheiden. Onze lichtplanners werken daartoe ook met fotoshop technieken. Hieronder ziet u een leuk voorbeeld. Links de originele foto, dan onze virtuele presentatie en dan het resultaat. Art4Light is de enige lichtspecialist die op deze manier werkt!

Voorbeeld van een lichtadvies voor vide of trappenhuis;

Fotoshop voorbeeld 1

Tijdens het maken van een lichtplan wordt ieder vertrek apart behandeld. Pas daarna kijken wij of het totale lichtbeeld functioneel en vooral ook sfeervol is uitgelicht. Art4Light is niet de lichtstudio die uw plafond vol zet met inbouwspots. Dat is lelijk, ongezellig en vooral 'te makkelijk'. Wij zullen u mailen met voorstellen die soms in 1 keer aansluiten bij uw wensen, maar soms ook niet! Samen met u hebben onze licht specialisten als doel om u na binnenkomst van woning of kantoor telkens weer een ultiem moment te laten beleven! Wij maken ook lichtplannen voor buiten verlichting want wij zien dat als verlengstuk van uw woning.

Voorbeeld van een lichtplan voor tuin en dakterras

   Buitenverlichting in de sneeuw

Art4Light adviseert u tevens daar waar het lichtadvies voor kantoor of werkplek betreft. Een energiezuinig of zelfs klimaatneutraal kantoor wordt steeds populairder! Hieronder ziet u een voorbeeld van kantoorverlichting die wij in balans hebben gebracht middels de nieuwste LED verlichting. Gelijk aan een juiste temperatuur en luchtvochtigheid heeft een goed uitgekiende lichtconcentratie een positief effect op u en uw collega's!

Voorbeeld van een lichtplan voor kantoor en werkplek

lichtplan kantoor 
Een lichtplan voor winkels en restaurants is een vak apart! Vaak wil een winkelier etalageverlichting speels belichten met energiezuinige LED spots, terwijl de winkel zelf vol in het licht moet staan. Bij een lichtadvies voor restaurants is het juist weer zaak licht en sfeer subtiel in elkaar over te laten vloeien.
 

Voorbeeld van een lichtplan voor winkels en restaurants

Lichtadvies voor winkelruimte

Sfeervol verlicht restaurant

Informatie op afstand

Art4Light beschikt over een computersysteem waarop u zonder enige software of password mee kunt kijken tijdens overleg momenten. Het gebeurt namelijk vaak dat wij een verhelderend gesprek moeten voeren. Onze licht adviseur laat u dan tijdens het telefoongesprek direct zien wat hij of zij bedoelt. Dit systeem werkt middels een voor u en voor ons 100% veilige verbinding! Op onze homepage kunt u het systeem activeren door op het pictogram 'advies op afstand' te klikken, echter alleen nadat wij het 'screenleap' systeem hebben vrijgegeven aan onze kant.

Lichtbesturing systemen Casambi

Art4Light heeft op de eerste verdieping een aparte showroom waar wij u lichtscene technieken tonen. Wij ontwerpen genormeerde licht besturing systemen en adviseren betrouwbare Casambi systemen. Binnen de eerste informatie ronde kan dit een punt van aandacht worden, onze techneuten weten u alles hierover te vertellen. Leidraad is dat wij er naar streven dat u altijd een lamp manueel kunt blijven bedienen.

Wat kost een lichtplan?

Een goed lichtplan maken is veel werk, ook als het maar een kleine woning betreft. Een lichtplan begint in onze showroom waar wij de mogelijkheden bespreken. indien u akkoord gaat vragen wij u om een nader te bepalen bedrag aan te betalen voor een uitgewerkt lichtplan. Tijdens het uitwerken van het lichtplan is onze verlichting showroom speciaal voor u 7 dagen per week (op afspraak) open opdat u in alle rust kunt rondkijken en overleggen. U vindt bedrijven die meteen gratis een lichtplan maken voor u? Dan krijgt u absoluut niet de aandacht en het licht effect waar u naar op zoek bent. Dit zijn namelijk bedrijven die met een korte schets op een A4 papier even een paar lichtpunten en inbouwspots aanwijzen en geen aandacht besteden aan 'sfeer'.

Snel een lichtplan maken?

Afhankelijk van locatie en grootte van de lichtstudie kunnen wij u zeer snel helpen. Ons motto; 'de opdrachtgever wacht nooit op Art4Light, Art4Light wacht altijd op de opdrachtgever'.

Twijfels over een lichtstudie?

U twijfelt nog? Bekijk dan hieronder ons gastenboek waar veel van onze klanten vrijuit hun mening hebben gegeven! De foto's die u hierboven zag komen allemaal uit onze eigen licht realisaties. Indien u meer voorbeelden vanuit onze lichtontwerpen wilt zien vindt u deze onderaan de pagina!

Showroom art4light Uithoorn   

------
"Als enthousiaste klusser had ik hier nooit zelf aan gedacht om tot een lichtplan over te gaan. Mijn vrouw haalde mij hiertoe over dit wel te doen. Al zoekende op internet was de meest spraakmakende site “Art4light” hier zag ik verlichting die ik zeker niet op andere sites zag. Het lichtplan werd voor ons uitgewerkt en onze keuze van de soort verlichting doorgesproken. Veel advies is aan ons gegeven waar we zelf nooit op zouden komen. De “brug die zij bouwen” naar de klant heeft sterke pijlers. Hierin onderscheiden zij zich van andere leveranciers. In hun proces lopen ze voorop in de licht innovatie. Een snelle levering van hoge kwaliteit producten. Een hoog persoonlijk verantwoordelijkheid gevoel. Een uitstekende communicatie, waarbij alles op schrift staat. Onze aankoop als verlichting en de ervaring met Art4light zouden we zeker aan andere adviseren. Eindelijk na een zomer van klussen is er weer een wintertijd waarbij het eerder donker wordt genieten van de verlichting, hier worden wij blij mee. Met dank aan Tom en Irma."

------
Hoi Tom en Irma,
Vorige week dinsdag was de eerste dag dat ons huis op Funda stond. http://www.funda.nl/koop/utrecht/huis-******42/ Donderdag hadden we al de eerste kijker en op zaterdag hadden we het verkocht voor 20k boven de vraagprijs indien de kopers alle verlichting erbij kregen…..! Zo zie je maar wat mooie verlichting voor de waarde van je huis kan doen ;-) Maar goed, het huis is dus verkocht, oplevering mid augustus…. Dus nu moeten *** en ik snel aan de slag om een nieuw huis te vinden. Op vrijdag 3 juni hebben we een aantal bezichtigingen staan en op maandag 6 juni ook. We gaan dan in een 6 tal verschillende dorpjes kijken naar boerderijtjes zodat *** haar werkplaats aan huis kan krijgen…. Ik dank dat het weer een mega verbouwing dan wel nieuwbouw gaat worden. Kortom jullie gaan weer meer van ons zien ivm lichtplannen en licht ideeŽn zodra we een nieuw huis hebben….
Groetjes, ***

Hieronder nog meer voorbeelden van onze lichtontwerpen;