Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light

Leveren en monteren van een Ready For Take Off (Oligo) rail met vogeltjes


In de zeer landelijk gelegen 'Bronckhorst Hoeve' te Brummen gaan we een dubbel railsysteem maken met daaraan 24 vogeltjes type Charles van Oligo. We bouwen alles om naar LED. De Bronckhorst hoeve biedt een oase aan rust en u kunt daar tal van evenementen boeken waarbij tevens overnachtingen mogelijk zijn!

Wij starten met het  autoCAD ontwerp dat zeer veel aandacht en hoofdbrekens heeft gekost. Uiteindelijk worden de Oligo Ready For Take Off lichtrails gewalst met een radius van maar liefst 13 meter;Als de materialen door Oligo zijn geleverd maken wij een 1 op 1 boormal. De rails liggen hier op houten platen voor onze werkplaats, en we tekenen zeer precies alle boorpunten op het hout;Op lokatie aangekomen leggen wij de houten platen precies goed, en projecteren wij met laserlijnen de boorpunten op het plafond;Op de markeringen maken wij de bevestigingen. Wij hebben het systeem zo ontworpen dat de ophangdraden meteen de voedingsdraden zijn;Op zolder maken wij de LED voeding. Een helse klus die op zomerdag werd uitgevoerd, de schrijver van deze tekst was de pineut helaas;Onder het plafond wordt druk doorgewerkt en de rails worden opgehangen en aangesloten;De eerste Oligo Charles vogeltjes nemen plaats;Hieronder ziet u de vogeltjes vliegen en branden. Het totale vermogen dat wordt opgenomen bedraagt slechts 15 watt!De zwaluwen vliegen in formatie richting de uitgang;Aanblik vanuit de bar, deze man 'ziet ze vliegen';Job done;
Reactie van de eigenaren;

Op zoek naar bijzondere verlichting voor onze bijzondere en nieuwe evenementenlocatie.

Wij zijn begonnen aan het avontuur om van deze locatie een bijzondere 'hoeve' te maken. Landelijk, stijlvol, eigentijds maar ook stoer. In 1 ruimte 'misten' wij nog iets en deze was voor ons niet helemaal af. Echter wij wilden hier geen standaard oplossing zoals kroonluchters of een sterrenhemel.

De omgeving van De Bronckhorst Hoeve is kenmerkend voor zwaluwen. Zo is ook het idee ontstaan om een zwerm zwaluwen te creëren welke naar buiten lijken te vliegen via de openslaande deuren. Dit was nog nooit eerder gemaakt.

En toen.... hebben we de afspraak gehad bij ons op locatie. Bij beide partijen zijn er gedachten en ideeën ontstaan, met werkelijk waar een geweldig resultaat!

Wij zijn ontzettend blij en ook heel trots op de prachtige verlichting. Het is een waar kunstobject.

Tom, bedankt voor het prettige contact, het meedenken, alle tijd die je er in hebt gestoken en het fantastische eindresultaat. Kom het gerust nog eens weer bewonderen ;)

Hartelijke groeten,
Anja & Eric Klompenhouwer