Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light

Tunable White lampen van Carus Connect bestuurd door Casambi


Carus tunable white lampen

In onze ruime showroom kunnen wij alle CARUS tunable white lampen werkend laten zien.

Wat is Tunable White?

Tunable white betekent dat u niet alleen het licht kunt dimmen, maar dat u tevens de lichtkleur variabel kunt laten variëren tussen wit en warm licht. De bediening geschiedt middels een SmartPhone, of bv. een I-pad. U kunt meerdere Smart devices tegelijk gebruiken. Maar u kunt er tevens voor kiezen om de lampen via een bediening in of op de muur aan te sturen. Alles kan tegelijk en door elkaar heen werken, waarbij alle devices zich onmiddellijk synchroniseren zonder dat u daar ook maar 1% technische kennis voor nodig heeft! het is simpel; schroef de lamp in de fitting en de lamp zelf zal samen met uw smart-device alles binnen 5 seconden koppelen. Wij leggen u hier alles uit en helpen u eventueel indien gewenst! Oh ja, goed om te weten; de Casambi-App is helemaal gratis, u kunt deze al installeren voordat u hier naar toe komt!

Een groot voordeel van de Carus lamp is dat deze autonoom werkt en geen ondersteuning vraagt van WIFI, een router dan wel een Bridge. De lampen communiceren direct via Blue Tooth met uw smart device, dat maakt het systeem uiterst betrouwbaar, waarbij updates gedaan worden via uw telefoon. Er is dus geen andere hardware nodig die weer aan veroudering onderhevig zou kunnen zijn!

De Carus lampen worden gemaakt in West Duitsland en alle onderdelen zijn authentiek en 100% betrouwbaar. Hieronder ziet u een foto van de fabriek die streeft naar 0% uitval. De productielijn heeft respect voor het milleu en sommige lampen hebben zelfs het felbegeerde 'Der Blaue Engel' keurmerk. Ter introductie van deze exclusieve lampen bieden wij deze tegen een scherpe prijs aan op voorwaarde dat u deze bij ons in de winkel ophaalt.

Attentie! Deze lampen mogen niet worden geretourneerd. Bij twijfel komt u naar ons toe voor een demonstratie!
FAQ;
U heeft bijvoorbeeld een kroonluchter met meerdere fittingen? Geen probleem, vervang alle lampen en laat deze tezamen als groep werken op uw app!
U wilt niet met een App werken? Geen probleem, vraag ons naar de Casambi Wall-Switch!
U wilt de gewone schakelaar ook nog blijven gebruiken met de aan-uit functie? Dat kan!
U wilt de lampen bedienen, dimmen en schakelen met uw bestaande schakelaars? Geen probleem, vraag ons om de oplossing daartoe.