Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 

Oligo Palao skyline LED hanglamp


Dit armatuur is even opvallend als doeltreffend en normaal gesproken hebben wij het in de showroom hangen ter bezichtiging. De lichtkleur van de Led's bedraagt 2700K. Het opgenomen LED vermogen bedraagt maar liefst 75 watt, en vertaalt zich in een lichtkanon van 5400 Lumen. Het armatuur laat zich dimmen en schakelen middels 2 beweging sensoren die aan de onderzijde zijn ingebouwd.

    

Aan de onderzijde van het armatuur zijn 3 lichtsecties die u kunt schakelen en dimmen met de sensor links. Op het moment dat de onderzijde actief is, kunt u met de rechter sensor kiezen welke van de secties onder meedoen. Op het moment dat de onderzijde is uitgeschakeld kunt u met de rechter sensor bepalen hoe sterk het licht aan de bovenzijde is. Na 6 uur gaat het armatuur automatisch naar de nachtstand.De prisma kunststof blokjes aan de bovenzijde staan met zeer kleine magneetjes vast in het aluminium. De skyline van New York was de inspirerende gedachte voor de ontwerpers van Team Oligo. U kunt de blokjes rangschikken naar eigen goeddunken en schoonmaken van het armatuur is simpel geworden door de blokjes even weg te nemen en apart te reinigen. Het prisma optiek aan de onder- en bovenzijde is van de hoogste kwaliteit en draagt bij aan een zeer comfortabele lichtworp die zelfs op 100% niet als storend zal worden ervaren.


Vink hieronder 1 of meerdere producten van uw keuze aan:
Oligo Palao aluminium geborsteld / rozet aluminium geborsteld €  3.499,00
Oligo Palao aluminium geborsteld / rozet wit €  3.429,00
Oligo Palao zwart chroom / rozet zwart chroom €  3.999,00
Oligo Palao zwart chroom / rozet wit €  3.879,00

Meer informatie aanvragen

Palao is leverbaar in twee kleuren, geborsteld aluminium en zwart chroom. Bij beide varianten kunt u kiezen of u het plafondrozet in dezelfde kleur als het aramtuur wenst, dan wel in mat wit.     Afmetingen;
Lengte; 125cm / max. hoogte; 200cm / breedte plafondrozet 65mm / lengte plafondrozet 65cm.