Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 

LBTSP1


Ondanks het geringe formaat een zeer krachtige LED downlighter die een leuke lichtworp op het plafond achterlaat. Vermogen; 7,1 watt goed dimbaar met de juiste driver. De spots worden geleverd zonder driver, die dient u apart te selecteren of u vraagt ons om advies. Deze spot is uitermate geschikt om uw oude inbouw halogeen randjes te vervangen zonder het plafond te beschadigen. De dikke rand die u ziet is van perspex, half licht doorlatend en zorgt voor het speelse lichtkransje op uw plafond.Deze spots worden geleverd in 5 kleuren;In de spot kunt u met een kleine kruiskop kiezen welke lichtbundel u wenst;

Er zijn meerdere mogelijkheden om de spot te plaatsen;
Bij de inbouw variant met spreidklemmen wordt de spot geleverd zonder drivers, en selecteert u deze zelf. Uiteraard helpen wij u bij het maken van een keuze. Deze spot grijpt zich vast met spreidklemmen in het plafond dat bv. van gips is. 

Bij de inbouw variant met magneetsluiting kiest u ook de drivers zelf. De ring met het zuidpool magneet effect wordt meegeleverd, u schroeft deze direct op het plafond, dan wel op een inbouwdoos, bv. type U40. De af-montage wordt daarmee zeer simpel, draadjes aansluiten en de magneet met het noordpool effect die door de fabriek reeds is geplaatst op de spot klikt vast op de plafondring. 
Vink hieronder 1 of meerdere producten van uw keuze aan:
LBTSP1 chroom €  255,00
LBTSP1 wit €  249,00
LBTSP1 geborsteld aluminium €  249,00
LBTSP1 zwart €  249,00
LBTSP1 brons €  249,00
Standaard driver voor deze spot, dimbaar met tronicdimmer per spot; €  73,00
Driver voor 6 spots, dimbaar met puls of 1-10V (zeer goede oplossing) €  209,00
Andere driver oplossingen op aanvraag. €  0,00

Meer informatie aanvragen