Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 
......Dit vide-object laat gouden of witte vogeltjes hun lied zingen over suggestieve wolken van licht. Hun lied laat tijden van weleer en toekomst samensmelten en zal uw vide, hal of restaurant op overweldigende manier versieren!......

Vergis u niet, als dit pakket wordt afgeleverd staan er 5 pallets voor de deur met een gezamenlijk gewicht van ruim 500Kg! De netto inhoud van deze pallets zullen uw plafond gaan belasten met 138Kg schoonheid die een standaard hoogte heeft van 300cm. Het plafondrozet meet een diameter van 245cmx220cm en is afgewerkt met grijs/wit leder. In het rozet zitten 4 LED downlighters die apart geschakeld kunnen worden. Het middelste object bevat 2 stuks 14 watt en 2 stuks 35 watt buisjes die apart geschakeld kunnen worden. De overige deelnemers worden geschakeld op de derde groep en zijn allen voorzien van LED-lampen. Alle lichtbronnen komen dus mee. In totaal is het lampvermogen slechts 230 watt en volledig dimbaar. De vogeltjes zijn met de hand van keramiek vervaardigd. In de basis wordt dit object alleen in de kleur Ivoor of Beuken geleverd (zie onderaan deze pagina), maar op verzoek en in overleg met het atelier worden andere kleuren vervaardigd. Moeten we het alleen nog even over de prijs hebben, die bruto incl BTW wordt geadviseerd door het atelier.


Uiteraard worden dit soort objecten niet 'zomeer even aangeschaft'. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. Nagenoeg alle videlampen kunnen wij virtueel en ter beoordeling in uw specifieke situatie ter beoordeling photoshoppen. Hieronder een spraakmakend voorbeeld van deze techniek waarbij de lamp er dus nog niet echt hing!


    

             


                                                                                                        Standaard kleurkeuze

Vink hieronder 1 of meerdere producten van uw keuze aan:
LUH101 Ivoor met gouden vogeltjes €  29.900,00
LUH101 Ivoor met witte vogeltjes €  29.900,00
LUH101 Beuken met gouden vogeltjes €  29.900,00
LUH101 Beuken met witte vogeltjes €  29.900,00

Meer informatie aanvragen