Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 
A)
Uiteraard worden dit soort vide-objecten niet 'zomeer even aangeschaft'. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. Nagenoeg alle videlampen kunnen wij virtueel en ter beoordeling in uw specifieke situatie ter beoordeling photoshoppen. Hieronder een spraakmakend voorbeeld van deze techniek waarbij de lamp er dus nog niet echt hing! In dit geval zijn wij naar onze klant toe gereden en hebben daar een foto gemaakt die nadien door onze licht architect is bewerkt in photoshop.


B)
Het gebeurt echter ook vaak dat mensen ons foto's sturen van hun situatie. Nadat we dan overleg hebben (meestal telefonisch) over hun wensen kunnen we ook een presentatie maken. Een voorbeeld ziet u hieronder;


C)
Architecten bieden wij de ondersteuning om hun klanten te inspireren en informeren vanuit Autocad omgeving. Hieronder ziet u links een trappenhuis dat wij vanuit Autocad hebben aangekleed met videlampen. Omdat het vanuit een Cad-omgeving voor aspirant koper vaak moeilijker is zich een voorstelling te maken plakken we meestal een foto ernaast van een reeds gerealiseerd project.


D)
Om het u nog makkelijker te maken stellen wij soms meerdere objecten voor. Een leuk voorbeeld ziet u hieronder, waarbij wij nieuwsgierig zijn welke voorstel de uwe zou worden!


E)
Tevens kunnen wij u op afstand telefonisch informeren, waarbij u zonder software installatie direct met een van onze adviseurs meekijkt. voor informatie over dit systeem klikt u hieronder op de wereldbol die tussen de computerschermen staat.Meer informatie aanvragen