Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 

LBTW


LED Wandlampje leverbaar als opbouw en inbouw. 2 LED elementen van ieder 5,1 watt naar boven en naar beneden stralend. U kiest 1 van de 3 lensjes die worden bijgeleverd bij iedere led. De lensjes worden snel verwisseld middels een klein kruiskop schroefje. De lensjes hebben de volgende stralingshoeken; 15, 25 of 43 graden. Hieronder eerst een foto van de lampjes op rij (inbouw) met de smalle lichtbundels;
Dit onderdanige en toch opmerkelijke LED wandlampje is leverbaar in 3 uitvoeringen en 5 kleuren. Hieronder staat de opbouw variant in chroom;De 5 kleurvarinaten zijn; 

Uitleg;
Bij de opbouw variant wordt de driver meegeleverd, dat is ook aan de prijs herkenbaar. Deze driver is niet te dimmen. Stel dat u de opbouw wilt hebben en de 2 LED elementen toch wilt dimmen dan neemt u contact met ons op.

Bij de inbouw variant met spreidklemmen wordt de spot geleverd zonder drivers, en selecteert u deze zelf. Uiteraard helpen wij u bij het maken van een keuze. Deze spot grijpt zich vast met spreidklemmen in een muur die bv. van gips is. 

Bij de inbouw variant met magneetsluiting kiest u ook de drivers zelf. De ring met het zuidpool magneet effect wordt meegeleverd, u schroeft deze direct op de muur, dan wel op een inbouwdoos, bv. type U40. De af-montage wordt daarmee zeer simpel, draadjes aansluiten en de magneet met het noordpool effect die door de fabriek reeds is geplaatst op de spot klikt vast op de muurring. 


Vink hieronder 1 of meerdere producten van uw keuze aan:
LBTW-opbouw chroom (met drivers) €  545,00
LBTW-opbouw geborsteld aluminium, wit, brons of zwart (met drivers) €  519,00
LBTW-inbouw chroom met spreidklemmen voor holle wand (zonder drivers) €  382,00
LBTW-inbouw geborsteld aluminium, wit, brons of zwart met spreidklemmen voor holle wand (zonder drivers) €  366,00
LBTW-inbouw chroom met magneetsluiting voor inbouwdoos (zonder drivers) €  382,00
LBTW-inbouw geborsteld aluminium, wit, brons of zwart met magneetsluiting voor inbouwdoos (zonder drivers) €  366,00
Driver per LED element 500 mA €  95,00
Driver voor 6 LED elementen €  213,00
Andere drivers in overleg €  0,00

Meer informatie aanvragen