Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

Vadsbo LD220WCM inbouwdimmer

Domotica LED-dimmer Casambi


200 Watt dimmer die onder een impulsdrukker kan worden geplaatst. Op deze manier heeft u een volwaardige eenvlaksdimmer die tevens in het Casambi netwerk wordt opgenomen. U kunt uw eigen schakelmateriaal behouden want ieder merk levert impulsdrukkers. Een impulsdrukker is niets anders dan een gewone schakelaar alleen dan met een verend contact.

Tip; Stel dat u geen ruimte heeft in de muurdoos, dan plaats u deze unit in de centraaldoos of in de lamp zelf. U kunt dan de schakelaar gewoon vervangen voor een impulsdrukker en dan sluit u de zwarte draad dus in de centraaldoos aan op het S-contact. Dat truukje kunt u tevens gebruiken als u geen 0-draad in de muurdoos heeft en deze er ook niet naar toe kan trekken.

Tip; U kunt deze unit natuurlijk ook gebruiken zonder een impulsdrukker en gewoon alleen maar in het Casambi netwerk opnemen.


Meer informatie aanvragen
6: Barcode Art4Light; LD220-49-WCM
Uw bestelcode; LD220WCM

Vadsbo LD220WCM wordt in de app alsvolgt weergegeven;
Beschikbare profielen voor LD220WCM;


Standaard staat LD220WCM ingesteld als 'LD220WCM', hetgeen betekent dat de dimcurve logaritmisch is ofwel; de lamp gaat langzaam opdimmen vanuit 0% en zal steeds sneller opdimmen tijdens het bedienen.

'LD220WCM Halogen'; beetje rare naam want wat Vadsbo hiermee bedoelt te duiden is dat de dimcurve lineair wordt, iedere verstelling van de dimmer heeft dus dezelfde procentuele verstelling van 0 tot 100%.

'LD220WCM_onoff'; U ziet in het lampenveld de gewone dim-slider, maar u kunt alleen maar tussen 0% en 100% geraken. Dus als u terug dimt vanuit 100% zal er niets gebeuren totdat u bij 0% komt en de lamp uit gaat. Deze functie wordt wel eens gebruikt om 'een schakelaar' te simuleren. Dat werkt wel maar pas op dat u het voorgestelde vermogen van de dimmer respecteert. Beter is het indien mogelijk om een Casambi 'aan-uit contact' te plaatsen.

De functie 'LD220WCM_Switch' laat de unit in het schakelaar veld van de Casambi app verdwijnen alwaar u het S-contact (impulsdrukker) kunt toewijzen aan andere functies zoals een lamp, een scene etc.