Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 

Vadsbo VD220WCM inbouw bluetooth draaidimmer

Domotica Bluetooth draaidimmer 200 Watt


Standaard zitten er 2 enkele afdekramen en knoppen bij deze dimmer. U kunt het binnenwerk uit deze afdekkingen klikken en in diverse merken schakelaars gebruiken zoals bijvoorbeeld JUNG AS-500 WW. Het aardige is tevens dat de dimmer registreert hoe snel u draait. Draait u gewoon dan regaart de dimmer ook gewoon, maar geeft u korte snelle draai dan reageert het licht heftiger!

Tip; U kunt in de app het S-contact andere lampen laten bedienen door een impulsdrukker aan te sluiten volgens het schema. De impulsdrukker zit dan bijvoorbeeld naast de dimmer, maar kan ook bijvoorbeeld aan de andere kant van de kamer zitten, alles is mogelijk!
Meer informatie aanvragen
6: Barcode Art4Light; VD220-59-WCM
Uw bestelcode; VD220WCM

Vadsbo VD220WCM wordt in de app alsvolgt weergegeven;


Beschikbare profielen voor VD220WCM;


Standaard staat VD220WCM ingesteld als 'VD220WCM', hetgeen betekent dat de dimcurve logaritmisch is ofwel; de lamp gaat langzaam opdimmen vanuit 0% en zal steeds sneller opdimmen tijdens het bedienen.

'VD220WCM Halogen'; beetje rare naam want wat Vadsbo hiermee bedoelt te duiden is dat de dimcurve lineair wordt, iedere verstelling van de dimmer heeft dus dezelfde procentuele verstelling van 0 tot 100%.

De functie 'VD220WCM Rotary Switch' laat de unit in het schakelaar veld van de Casambi app verdwijnen alwaar u de draaiknop alsmede het S-contact (impulsdrukker) kunt toewijzen aan andere functies zoals een lamp, een scene etc.