Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

Thermokon Casambi switch voor Busch Jaeger Future


Deze schakelaars behoeven geen inbouwdoos, geen batterij en geen 230V! Easyfit wekt zijn eigen energie op telkens als u een knopje indrukt. Het zendvermogen dat opgewekt wordt is net genoeg om schakel-opdrachten te verzenden maar ook om te kunnen dimmen. Deze Easyfit van EnoCean kan perfect deelnemen in raamwerken van Busch Jaeger  LS990. Bij de levering behoort een zelfklevende folie, u kunt de schakelaar dus zelfs op glas plakken. Bij de profielen kunt u verschillende faceplates kiezen die dan weer een andere werking in de Casambi app oproepen, zie hieronder.

Tip; U dient bij dit artikel te kiezen of u de dubbele dan wel de enkele bedieningswip wenst. Bij de profielen kunt dan verschillende werkingen kiezen, zie hieronder.

Tip; U dient zelf voor afdekraampjes te zorgen ofwel; de levering behelst alleen de schakelaar met de bedieningswip en plakfolie. Wij kiezen hiervoor omdat heel vaak de schakelaar wordt opgenomen in bijvoorbeeld een 4-voudig afdekraam. Linksboven is de schakelaar dus geplaatst in een enkelvoudig afdekraam louter voor de foto, terwijl de inhoud van het doosje eronder staat.

Opgepast; Dit soort bediendelen kunnen louter worden gekoppeld aan Casambi netwerken met een Android telefoon of device (NFC) .Zodra de koppeling tot stand is gekomen zal de schakelaar ook op IOS toestellen zichtbaar worden (bij gedeeld netwerk). Indien dit een probleem voor u is kunnen wij hier alvast de schakelaar inleren voor u.Uw bestelcode; Easyfit BJ studiowit (keuze; enkele of dubbele wip)
                       Easyfit BJ alusilver
(keuze; enkele of dubbele wip)  
                       Easyfit BJ antraciet
(keuze; enkele of dubbele wip)
                       Easyfit BJ Elfenwit
(keuze; enkele of dubbele wip)


Meer informatie aanvragen
8; Barcode Art4Light; BJ-67-EASYFIT

Thermokon Easyfit wordt standaard in de app alsvolgt weergegeven;


Beschikbare profielen voor Enocean Easifit (faceplates);