Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

Enocean Easyfit Casambi Bluetooth schakelaar (Mpress)

Casambi schakelaar voor o.a. JUNG AS500WW


Deze schakelaars behoeven geen inbouwdoos, geen batterij en geen 230V! Easyfit wekt zijn eigen energie op telkens als u een knopje indrukt. Het zendvermogen dat opgewekt wordt is net genoeg om schakel-opdrachten te verzenden maar ook om te kunnen dimmen. Easyfit van EnoCean kan perfect deelnemen in raamwerken van andere leveranciers zoals bijvoorbeeld JUNG-AS500WW (kleur komt overeen met WW), maar er zijn nog tal van andere merken waar ze in passen zoals; BERKER S1, B1, B3, B7 Glas, or GIRA Standard55, E2, Event, Esprit or JUNG A500, Aplus or MERTEN M-Smart, M-Arc, M-Plan. Bij de levering behoort een zelfklevende folie, u kunt de schakelaar dus zelfs op glas plakken.

Bij de profielen kunt u verschillende faceplates kiezen die dan weer een andere werking in de Casambi app oproepen, zie hieronder. Binnen de levering ontvangt u beide faceplates.

Opgepast; Dit soort bediendelen kunnen louter worden gekoppeld aan Casambi netwerken met een Android telefoon of device (NFC) .Zodra de koppeling tot stand is gekomen zal de schakelaar ook op IOS toestellen zichtbaar worden (bij gedeeld netwerk). Indien dit een probleem voor u is kunnen wij hier alvast de schakelaar inleren voor u.
NIEUW; de recentere modellen Iphone (IOS) kunnen nu ook de Enocean easyfit schakelaars inleren!

Uw bestelcode; Mpress
Meer informatie aanvragen
8; Barcode Art4Light; ENOC-59-EAN

Enocean Easyfit wordt standaard in de app alsvolgt weergegeven;


Beschikbare profielen voor Enocean Easifit (faceplates);