Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

VIMAR-ARKE Bluetooth Enocean switces

Gekleurd schakelmateriaal


Hiernaast ziet u 2 Enocean Easyfit Vimar Arke schakelaars. Hieronder ziet u alle beschikbare kleuren schakelwippen die u kunt combineren met de afdekramen die onder informatie-button staan afgebeeld.Links in de kolom staat de montageplaat afgebeeld die leverbaar is in zwart en wit, die kleurkeuze is mede afhankelijk van het gekozen afdekraam. Onder de montageplaten ziet u de Enocean Easyfit schakelaar die in de montageplaat gedrukt wordt en die dan uiteindelijk wordt afgewerkt met een afdekraam naar uw keuze. De montageplaat is nauwelijks zichtbaar na afwerking (alleen als u zeer schuin achter de schakelaar kijkt)

Tip; U dient dus altijd een keuze te maken of u een enkele dan wel een dubbele bedieningswip wenst, afhankelijk van de gewenste werking in de Casambi app.

Tip; Deze schakelaar kan niet in een raamwerk van bijvoorbeeld 2 of 3 gaten ofwel; het is een stand-alone unit.

Opgepast; Dit soort bediendelen kunnen louter worden gekoppeld aan Casambi netwerken met een Android telefoon of device (NFC) .Zodra de koppeling tot stand is gekomen zal de schakelaar ook op IOS toestellen zichtbaar worden (bij gedeeld netwerk). Indien dit een probleem voor u is kunnen wij hier alvast de schakelaar inleren voor u.


Meer informatie aanvragen

Beschikbare afdekramen voor Vimar Arke;