Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

Vimar Enocean Easyfit Eikon-Exe Bluetooth schakelaar


Hiernaast ziet u 2 Enocean Easyfit Eikon-Exe schakelaars van Vimar. Hieronder ziet u alle beschikbare kleuren schakelwippen die u kunt combineren met de afdekramen die onder informatie-button staan afgebeeld.Links in de kolom staat de montageplaat afgebeeld die leverbaar is in zwart en wit, die kleurkeuze is mede afhankelijk van het gekozen afdekraam want er blijft een stukje van de montageplaat zichtbaar. De montageplaat en het afdekraam vormen een geheel en hebben dezelfde afmeting.

Onder de montageplaten ziet u de Enocean Easyfit schakelaar die gevangen zit tussen de montageplaat en de bedieningswip.

Tip; U dient dus altijd een keuze te maken of u een enkele dan wel een dubbele bedieningswip wenst, afhankelijk van de gewenste werking in de Casambi app.

Tip; Deze schakelaar kan niet in een raamwerk van bijvoorbeeld 2 of 3 gaten ofwel; het is een stand-alone unit.

Opgepast; Dit soort bediendelen kunnen louter worden gekoppeld aan Casambi netwerken met een Android telefoon of device (NFC) .Zodra de koppeling tot stand is gekomen zal de schakelaar ook op IOS toestellen zichtbaar worden (bij gedeeld netwerk). Indien dit een probleem voor u is kunnen wij hier alvast de schakelaar inleren voor u.


Meer informatie aanvragen

Beschikbare afdekramen voor Vimar Eikon-Exe;