Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 

Vimar Eikon-Evo Casambi Bluetooth schakelaar

Ook schakelmateriaal van leer en hout


Hiernaast ziet u 2 Enocean Easyfit Eikon-Evo schakelaars van Vimar. Hieronder ziet u alle beschikbare kleuren schakelwippen die u kunt combineren met de afdekramen die onder informatie-button staan afgebeeld.Links in de kolom staat de montageplaat afgebeeld die leverbaar is in zwart en wit, die kleurkeuze is mede afhankelijk van het gekozen afdekraam. De montageplaat is nauwelijks zichtbaar na afwerking (alleen als u zeer schuin achter de schakelaar kijkt). Onder de montageplaten ziet u de Enocean Easyfit schakelaar die in de montageplaat gedrukt wordt en die dan uiteindelijk wordt afgewerkt met een afdekraam naar uw keuze.

Tip; U dient dus altijd een keuze te maken of u een enkele dan wel een dubbele bedieningswip wenst, afhankelijk van de gewenste werking in de Casambi app.

Tip; Deze schakelaar kan tevens worden gebruikt in meervoudige afdekramen (2 en 3 voudig)

Opgepast; Dit soort bediendelen kunnen louter worden gekoppeld aan Casambi netwerken met een Android telefoon of device (NFC) .Zodra de koppeling tot stand is gekomen zal de schakelaar ook op IOS toestellen zichtbaar worden (bij gedeeld netwerk). Indien dit een probleem voor u is kunnen wij hier alvast de schakelaar inleren voor u.


Meer informatie aanvragen
Beschikbare afdekramen voor Vimar Eikon-Evo;