Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light

Holders Gateway voor Casambi


In de Casambi app kunt u zeer makkelijk -tijdelijk of permanent- een zeer veilige gateway openen. Dit betekent dat u iemand buitenshuis toegang verleent tot uw netwerk om lichten te kunnen bedienen of bijvoorbeeld uw electricien service laat verrichten zoals bijvoorbeeld even een minimale dimwaarde verstellen als u dit niet zelf wilt doen. Op dat moment is uw eigen telefoon het toestel dat fungeert als gateway en de verbinding tot stand brengt. Het kan echter voorkomen dat u zelf van buitenaf uw lichten wilt bedienen als u op vakantie bent of dat er sprake is van een onbeheerd gebouw waar u lampen wilt schakelen. Er zijn dan 2 mogelijkheden om een gateway verbinding te realiseren;

A)
bv. een I-pad thuis te laten liggen, of misschien wel een niet meer gebruikte smartphone. Deze gaat dan de verbinding vanuit de Casambi cloud met uw Bluetooth Mesh netwerk maken.

B)
Een Holders gateway te gebruiken die dan een permanent plaatsje in bijvoorbeeld de meterkast kan krijgen.

Een actieve Gateway verbinding zou je als volgt kunnen omschrijven;

Voorbeeld 1) U heeft gekozen voor een Holders Gateway in uw huis.
A) Holders wordt gevoed met een bijgeleverde 230Volt adapter.
B) Holders moet worden verbonden met; EN/OF een LAN-kabel met uw LAN-modem EN/OF met uw WIFI netwerk EN/OF een 4G netwerk zoals bv. KPN. Op deze wijze is er dus een internet verbinding.
C) Holders maakt verbinding met Bluetooth in zijn omgeving en dus met uw Casambi netwerk.

Gesteld;
U hebt tijdens het installeren van Holders in uw Casambi netwerk bij 'configuratie instellingen' de gateway geopend. U bent op uw vakantie adres en hebt internet verbinding op uw telefoon. U opent de Casambi app en logt in op uw eigen netwerk. Er wordt dan via de Casambi cloud automatisch verbinding gemaakt met Holders die thuis ook op internet aanwezig is. Aangezien Holders uw Casambi Bluetooth netwerk ziet kunt u dus waar ook ter wereld lampen schakelen en dimmen in uw woonhuis.