Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 

Dydell Casambi Glareless inbouw spot


Dydell (Haarlem / Nederland) ontwikkelde deze Glareless led-spot die is voorzien van de Casambi chip waardoor de spot direct wordt bediend via de Casambi app of andere Casambi gekoppelde schakelaars. U hoeft de spot dus alleen maar aan te sluiten op een 24V-DC voeding en de rest doet u met de Casambi app! Deze ranke spot onderscheidt zich tevens door de zeer diep liggende LED die straalt door een opening van slechts 12mm waardoor u nergens last heeft van een irritante lichtbundel. De spot is leverbaar in Tunable White en RGB+W. U kunt deze inkijk vrije (Glareless) spot kiezen met een spreidingshoek van 20 dan wel van 40 graden.

Middels de optionele inbouw-stuc rand zal de spot volledig worden verenigd met uw afgewerkte stuc plafond en ziet u dus geen 'randje' meer onder het plafond, dit noemt men ook wel 'trimless'. Deze inbouwrand staat in de linker kolom onderaan afgebeeld.

Dydell heeft oneindig veel aandacht besteed aan de warmte huishouding van deze spot opdat het LED-element een zeer lange levensduur heeft bij behoud van rendement.

Uw bestelcode; Glareless-Inbouw-Casambi

Meer informatie aanvragen