Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

Dalcnet ADC-1248-4CH-Casambi


Opmerkelijk unit van Dalcnet die maar liefst vier 0-10V apart regelbare uitgangen heeft. Iedere uitgang heeft tevens een relais uitgang die de driver van de 230V afschakelt bij 0% aansturing hetgeen belangrijk is omdat 0-10V drivers vaak niet de led volledig laten doven bij 0% aansturing. U mag deze unit voeden met 12, 24 dan wel 48VDC waarbij u de relais op dezelfde spanning selecteert als de voedingsspanning. U ziet boven de vier dim-regelaars 'CH1 0/1-10V - Realay1'  tevens een 'Dimmer' regelaar staan, deze zal bij 0% alle 4 de dimmers naar 0% zetten en de relais-uitgangen doen laten afvallen. Maar als u deze 'hoofd'-dimmer op gaat regelen zullen de 4 dimkanalen niet hoger gaan uitsturen dan de op dat moment ingestelde waarde. Illustratief; in de getoonde foto staat de 'hoofd'-dimmer' op 100%, terwijl uitgang 1 op 67% blijft staan. Uiteraard kunt u op ieder moment alle dimmers los bedienen. De 'hoofd'-dimmer heeft een toegevoegde waarde die als u deze niet wenst te gebruiken het best op 100% kan blijven staan.

Dalcnet ADC-1248-4CH beschikt ook nog eens over 4 inputs waarop u impulsdrukkers kunt aansluiten die vrij programmeerbaar zijn in de Casambi App. Deze actor is op DIN-rail te plaatsen.

Deze driver is multifunctioneel en kan tevens de vier uitgangen schakelen zonder dat er dimmers worden bediend, vandaar ook dat u deze unit tevens terug vindt bij de groep 'schakelcontacten'.

Uw bestelcode; ADC-1248-4CH
Meer informatie aanvragen
5: Barocde Art4Light; ADC-129-VVVV

Dalcnet ADC1248-4CH-CASAMBI wordt standaard alsvolgt weergegeven;


Beschikbare profielen voor Dalcnet ADC12248;