Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 

Casambi Art4Light professionele zonwering sturing IP66


Dit ABS (kunststof) IP66 kastje bevat 2 uitgangen die samen met de Casambi app perfect werken. U kunt de uitgang gebruiken voor bijvoorbeeld elektrische hekwerken, zonwering, gordijnen en screens die een 'op' en een 'neer' draad hebben, waarbij de motor-spanning mag liggen tussen 12V(DC-AC) en 230V(DC-AC). Ook een potentiaalvrij contact kan worden aangesloten zoals bijvoorbeeld een printplaat input. Standaard wordt het kastje geleverd met 2 230V/10A uitgangen; 'op' en 'neer'. Deze Art4Light-shutter wordt geleverd met twee M20 blindwartels die u indien gewenst vervangt door de twee bijgesloten M20 wartels.


Alle componenten kunnen uitgewisseld worden in geval van storing en het kastje is voorzien van een 10A (5x20mm) zekering. Deze verwisselbare trage zekering beveiligt de elektrische componenten alsmede de aangesloten 230V-AC motor. (let op dat als u andere motor-spanningen gaat gebruiken u zelf voor een zekering voor de motor zorg draagt, zie elektrisch schema).



Indien u de bedrading aan de achterzijde van het kastje binnen wilt laten komen is de enige positie waar boren is toegestaan in het 5/8 pijpje. U kunt het pijpje nadien eventueel dichtkitten om de IP-waarde te behouden.


Indien u een andere motorspanning wilt schakelen neemt u de 2 paarse draadbruggen weg uit de lasdoppen en sluit u uw eigen voeding aan op de witte draad en de zwarte draad waarbij u in acht neemt dat u zelf voor een gezekerde voeding zorgt die de maximale stroom van de 2 OMRON relais niet overschrijdt. Let op dat u de andere lasdoppen op de blauwe en bruine draad laat zitten;


Werking Casambi Art4Light shutter in de app;

Nadat u beide nodes (actoren) hebt toegevoegd aan uw netwerk verschijnen deze in het lampenveld;



Als eerste is het goed te weten dat uw aangesloten motor niet zal reageren als u "alle lampen" bedient in de app, hetgeen vaak tot ongecontroleerde en ongewenste screen bewegingen leidt.

Als tweede is het goed te weten dat er bepaalde instellingen nodig zijn in het netwerk. Wij doen deze aanpassing voor u. De onderstaande uitleg geldt dus alleen als de instellingen zijn gedaan.

Bediening vanuit het lampenveld;
'Open Garden screen' - een korte druk zal het scherm maximaal doen openen, waarbij na 1 minuut de spanning van de motor af valt.
'Close Garden screen' - een korte druk zal het scherm doen sluiten, waarbij na 1 minuut de spanning van de motor af valt.
Indien u het scherm op een tussenliggende positie wilt stoppen drukt u nogmaals kort op de drukknop tijdens de beweging van het scherm.

Op het elektrische schema hieronder ziet u dat u tevens nog gewone drukknoppen kunt blijven gebruiken met inachtname van de naloop tijd van die minuut zoals hierboven beschreven.

Bediening vanuit een groep;
Indien u verschillende motoren hebt kunt u tevens een groep aanmaken in de Casambi app die bijvoorbeeld 'Open-commands' noemt. Indien u een korte druk op die groep geeft zullen alle motoren die deel uit maken van die groep open lopen en stopt u alle motoren door wederom een klik te geven. Indien u een motor uit die groep apart wilt bedienen geeft u een dubbel-klik op de groep en kiest u uw motor;


Verdere mogelijkheden;
U kunt een bepaalde stand van uw zonwering afdwingen, bijvoorbeeld 50% dicht.
U kunt een commando geven; "alle lampen uit" en daarmee tevens alle schermen dicht laten lopen.
U kunt gordijnen laten sluiten als u uw alarm centrale scherp stelt.
U kunt als u op vakantie gaat de gordijnen automatisch iedere avond om een bepaalde tijd laten sluiten.
U kunt met een Enocean (plak)schakelaar uw hekwerk openen als er aangebeld wordt.
U kunt uw toegangspoort iedere avond om bijvoorbeeld 23.00 laten dichtlopen.
U kunt bij inbraak via de alarmcentrale alle lichten op 100% zetten en de raam-screens open laten lopen.
Etc.

Uiteraard contacteert u ons bij verdere vragen.





Meer informatie aanvragen
11; barcode art4light; A4L-299-shutter