Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light

Snappy voedingen 24V-DC


"Snappy werd opgericht in 2003 en is gevestigd in de beroemde kuststad Ningbo (China). In het begin richtte Snappy zich op de productie van hoogfrequente transformatoren en bracht het 6 jaar geleden zijn hoofdactiviteit over naar LED-voedingen. Snappy heeft een goede reputatie in Europa en is thans een welbekende naam. Snappy biedt een breed scala aan innovatieve en betrouwbare LED-voedingen voor binnen en buiten tot 600 W met TUV, UL, SAA, C-tick, KC, CB, PSE goedkeuring. Een team van deskundige en professionele ingenieurs is dagelijks bezig met doorontwikkelen van de Snappy collectie. Snappy is trots op haar oplossingen die de wereld van morgen kunnen stimuleren. Service, kwaliteit en innovatie behoren tot onze sterke punten! we zijn geslaagd voor ISO9001 en ISO14001 kwaliteit en milieumanagement systeem certificering."

Art4Light sluit zich aan inzake bovenstaande en heeft veel ervaring opgedaan met deze betrouwbare voedingen waarbij uitval tot een zeldzaamheid behoort. De uitgang is stabiel en rimpelvrij en is beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting. De aansluitingen zijn middels schroef connectors en in de oranje afdekkapjes handig weggewerkt.

LET OP; onderstaande producten hebben GEEN Casambi aan boord en zijn louter bedoeld om een stabiele 24V-DC voeding te leveren waar u andere zaken op kunt aansluiten zoals bv. een Power-PWM.

Hieronder ziet u een totaal overzicht van onze Snappy collectie;