Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

Vadsbo SSW60WCM led driver Casambi


Vlaggenschip van Vadsbo; SSW60WCM. Deze multifunctionele driver heeft 2 aparte uitgangen die gezamenlijk een vermogen mogen leveren van 60 Watt. De driver heeft 2 impulsdrukker ingangen, voor ieder kanaal 1, een 0-10V ingang, een DALI ingang en natuurlijk bovenal de Casambi Chip aan boord waardoor deze driver deel kan nemen aan het Casambi netwerk. U mag overigens al deze ingangen tegelijk gebruiken indien gewenst waarbij de impulsdrukkers in het Casambi netwerk vrij gebruikt kunnen worden.

U mag per kanaal middels dipswitches kiezen of u met mAmps wilt werken dan wel met een 24VDC ledstrip. Het is dus (ook) mogelijk om bijvoorbeeld op kanaal 1 met 700mA te werken en op kanaal 2 met 24VDC. SSW60WCM werkt bi-directioneel in de app hetgeen betekent dat het netwerk informatie terug zendt inzake bijvoorbeeld actuele stromen, spanningen en zelfs de driver temperatuur kan uitgelezen worden. U koopt met deze actor dus niet alleen een regel-appendage, maar ook de voedingseenheid.

Tip; de plus van kanaal 1 mag niet gecombineerd worden met de plus van kanaal 2

Uw bestelcode; SSW60WCM

Meer informatie aanvragen
5: Barcode Art4Light; SSW-89-WCM

Vadsbo SSW60WCM wordt standaard in de app alsvolgt weergegeven;De volgende profielen zijn beschikbaar voor Vadsbo SSW60WCM;