Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light
 
Nieuwste telg in de Eutrac familie; een zeer krachtige warmwitte dimbare LED spot van maar liefst 7,35 watt! Dimbaar met een tronic dimmer. Leverbaar in wit, zwart, bruin, chroom en geborsteld aluminium. Dit spotje is rank doch zeer krachtig. Onder de prijsoptie ziet u de lensjes die makkelijk uitwisselbaar zijn, en waarmee u de breedte van de lichtbundel kunt bepalen. De uitwisselbare lensjes die meekomen met dit spotje hebben een bundelbreedte van resp. 15, 25 of 43˚. Met al deze mogelijkheden kunt u uw lichtbehoefte snel en simpel tot in detail verwezenlijken!

De witte inzet hierboven toont de nieuwste adapter (leverbaar vanaf 1-1-2014) die in de Eutrac rail geklikt wordt. Deze wordt standaard wit, en tegen meerprijs in grijs geleverd. In de adapter is de driver (voeding) voor de led opgenomen.


Kleuren;
geborsteld aluminium / zwart Ral 9005 / wit Ral 9010 / bruin Ral 8019 / chroom

Let op! Alhoewel vaak afgebeeld zijn glaskapjes, decoratieringen, lichtbronnen etc. nooit standaard binnen uw bestelling opgenomen. Dit komt door de grote diversiteit en keuzemogelijkheid. Lichtbronnen, LED-lampen, en andere accessoires dient u dus apart te bestellen!


Vink hieronder 1 of meerdere producten van uw keuze aan:
Eled 6 chroom (met witte adapter) €  373,00
Eled 6 geborsteld aluminium (met witte adapter) €  363,00
Eled 6 wit (met witte adapter) €  353,00
Eled 6 zwart (met witte adapter) €  353,00
Eled 6 bruin (met witte adapter) €  353,00
Meerprijs grijze adapter €  59,00

Meer informatie aanvragen