Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light


 

Vadsbo driver LCC9

Led driver met impulsdrukker ingang en 0-10V ingang

V36008235D


8W Driver, CC met verschillende stroomsterkte in te stellen middels 2 dipswitches. Past perfect in een muur inbouwdoos, of zomaar boven het plafond.

U kunt deze mini-driver bedienen met een impuls drukker dan wel met een 1-10V signaal maar niet tegelijk. Zodra u de pulsdrukker aansluit en gaat gebruiken zal de LCC8 zich hier op instellen. Stel dat u liever een 1-10V regelgedrag wenst dat door een ander toestel wordt aangeboden, dan moet u eerst de werkwijze omzetten. U doet dit door (terwijl de LCC8 aan de 230V hangt) de 1-10V ingangsdraden kort te sluiten voor de duur van 3 seconden. Op dat moment begrijpt de LCC8 dat u met de Volt-ingang gaat werken. Zodra u weer een Impulsdrukker aansluit wisselt de functie weer!

Tijdens 1-10V gebruik dient u de spanning af te schakelen om de aangesloten LED 100% uit te krijgen.

U kunt tot 20 stuks bedienen met 1 of meerdere impulsdrukkers. Synchronisatie meerdere modules geschiedt middels de drukknop bediening (meer info in de bijgesloten handleiding) Waarschuwing; bij enkele LCC 8 zijn de posities van de dipswitch gedraaid t.o.v. de afbeelding. Vergewis u van een juiste stroom-keuze!

Uw bestelcode; LCC8
Meer informatie aanvragen
1; Barcode Art4Light; LCC-21-ACHT