Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light

Gastenboek

Voor ons, maar ook voor toekomstige klanten, is het belangrijk te weten of u tevreden bent over Art4Light.
Op deze pagina krijgt u de gelegenheid om vrij en onbevangen uw mening te geven over Art4Light.
In sommige gevallen beantwoorden wij uw reactie of geven hier een toelichting op; deze reacties worden in oranje weergegeven.
Klik hier om een bericht achter te laten
63 berichten
Naam:Mirelle van Dam
Datum:11-03-2018 12:13
Wij kwamen via via bij Art4Light terecht toen we al lang bezig waren met de verbouwing. We hadden onvoldoende stil gestaan bij het licht en er was dus enige spoed bij. We werden geadviseerd door Tom en waren direct overtuigd van zijn vakkundigheid. Hij houdt van zijn vak en straalt zijn passie dan ook uit. We hebben een prachtig lichtplan op maat ontvangen en zijn ongelofelijk tevreden met het eindresultaat. Iedereen complimenteert ons met de prachtige lampen en de mooie lichtscenes. Ons appartement had nooit zo'n luxe en warme uitstraling gekregen zonder Tom!

Mirelle is enorm precies en alles werd met oog voor detail besloten. Een bijzonder project! Klik hier om dit project te zien
Naam:leon
Datum:06-02-2018 20:05
geen verlichtingsplan of advies bij de aanschaf van een armatuur. bijna nog mooier... na een lange zoektocht bij art4light terecht gekomen, op zoek naar een bijzonder onderdeel van een bijzonder armatuur: een 'ouderwetse' dia. helaas de lamp wordt niet meer gemaakt en de dia vanzelfsprekend niet meer leverbaar. drie maanden later krijg ik een mailtje van irma: 'dag leon, Ik heb bij de telling van de voorraad toch nog een dia gevonden'. wat ontzettend attent en aardig om de moeite te nemen om weer contact te zoeken en de dia naar ons op te sturen. onze lamp is weer als nieuw en de wijze waarop dat gebeurd is maakt 'm bijna mooier dan dat hij was. irma, ontzettend bedankt voor deze ultieme service. we wonen ver weg, maar als we ooit advies nodig hebben...


Naam:Tjerk
Datum:13-01-2018 15:24
Stel, je oog valt op een nieuwbouwproject en het laat je niet los. Enkele maanden later zet je een handtekening maar daarna duurt de bouw nog bijna twee jaar. Toch nadert al de deadline voor het meer- en minderwerk. Met alleen maar de bouwtekening in handen, vraag je je af: hoe doen wij het straks met de verlichting? Zitten de lichtpunten op die tekening al werkelijk goed genoeg op hun plek? En: willen wij wel inderdaad voor elk lichtpunt een afzonderlijke schakelaar, of kan dat heel anders? Trouwens: welk licht verdient eigenlijk onze toekomstige woning als je het vraagt aan iemand die er verstand van heeft? Hoe gaan wij het huis inrichten en hoe zit het daarbij met de lichtinval? Is het handig alvast rekening te houden met terrasverlichting? Hoe kiezen wij nu al voor de juiste opties? Opeens dachten wij aan een LICHTPLAN, maar bij wie klop je dan aan? Over een maand moest het al klaar zijn. (…) Bij Art4Light zagen wij het licht! Zoals musici in notenschrift al zien hoe de muziek zal klinken, weet men bij Art4Light wat duizend-en-een lampen in een ruimte doen met het licht. Zo begonnen op onze bouwtekening de puzzelstukken verrassend (snel) in el­kaar te pas­sen. Cha­peau!


Naam:Willemijn GEELS
Datum:13-01-2018 11:56
Wij zijn twee jaar geleden verhuisd. Na de algehele verbouwing was het licht voor de woonkamer het laatste – en moeilijkste – onderdeel. We wilden een railsysteem met verschuifbare hang-lampen en spotjes. Via internet vonden we Art4Light. Dit is géén webwinkel want je kunt alles in de mooie showroom komen bekijken en je krijgt persoonlijk advies. Wij wonen in Frankrijk en hebben heel veel via de email / telefoon met Tom besproken en het was ook fijn dat wij via “Screenleap” makkelijk veel verschillende opties op afstand konden zien. Tom is altijd zeer professioneel, en hielp ons echt te zoeken naar passende oplossingen. Hij heeft zich op basis van fotos heel goed in kunnen leven in onze ruimte en daar advies op aangepast. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat; een modern lichtsysteem met gezellig warm licht. Irma en Tom: heel veel dank voor jullie advies, inzet en geduld !


Naam:Fred Z
Datum:31-12-2016 11:34
Ben je op zoek naar state of the art verlichting, dan is Uithoorn de juiste richting.... Op het internet kwamen we “Art4light” tegen. In de showroom zagen we een collectie lampen die je elders niet snel vindt. We werden door Irma en Tom rondgeleid en van de nodige bijbehorende info voorzien. Zo kwam ook het lichtplan ter sprake. Eea werd door Tom uitgewerkt met als eyecatcher een 'lichtcirkel' van 3.50m doorsnede, een railsysteem van Oligo. In korte tijd is alles gerealiseerd, chapeau! Ook hebben wij gekozen voor de bediening van het licht op afstand. Dat is een lang verhaal hè Tom...:). Maar toch uiteindelijk ook voor het FUNK systeem van Jung gekozen. Tom is zeer technisch en laat ik nou toevallig ook een beetje technisch zijn..., dus dat was een geweldige klik en match. Ik kan er nog veel meer over schrijven, maar vraagt u de details maar tijdens uw bezoek in de winkel. Nogmaals bedankt Irma en Tom!


Naam:Erik-Jan Krudop
Datum:13-11-2016 20:18
Na lang zoeken uiteindelijk een Oligo leverancier gevonden die niet alleen lampen levert, maar ook in staat is om deze te repareren. Competent en service gericht. Een aanrader!


Naam:Hans de Ruig
Datum:01-11-2016 11:35
Als enthousiaste klusser had ik hier nooit zelf aan gedacht om tot een lichtplan over te gaan. Mijn vrouw haalde mij hiertoe over dit wel te doen. Al zoekende op internet was de meest spraakmakende site “Art4light” hier zag ik verlichting die ik zeker niet op andere sites zag. Het lichtplan werd voor ons uitgewerkt en onze keuze van de soort verlichting doorgesproken. Veel advies is aan ons gegeven waar we zelf nooit op zouden komen. De “brug die zij bouwen” naar de klant heeft sterke pijlers. Hierin onderscheiden zij zich van andere leveranciers. In hun proces lopen ze voorop in de licht innovatie. Een snelle levering van hoge kwaliteit producten. Een hoog persoonlijk verantwoordelijkheid gevoel. Een uitstekende communicatie, waarbij alles op schrift staat. Onze aankoop als verlichting en de ervaring met Art4light zouden we zeker aan andere adviseren. Eindelijk na een zomer van klussen is er weer een wintertijd waarbij het eerder donker wordt genieten van de verlichting, hier worden wij blij mee. Met dank aan Tom en Irma.


Naam:Karel Griekspoor
E-mail:Leka.griekspoor@quicknet.nl
Datum:28-04-2016 21:31
Gezocht naar een rail verlichtings set en terecht gekomen bij art4light.nl en in de show-room een zeer goede voorlichting gehad wat de mogelijk heden zijn ! En de div soorten dimmers , een mooi set samengesteld van 8 meter, en met de aangeleverde schema ook zeer goed zelf te monteren en aan te sluiten . Bedankt Tom .


Naam:Richard Stevens
E-mail:r.t.stevens@hotmail.com
Datum:18-01-2016 19:30
2 Jaar geleden hebben wij via internet bij art4light een spandraden set gekocht. Heb via de telefoon zeer uitgebreid advies gekregen. Dit werd gedaan aan de hand van opgestuurde foto's van onze keuken situatie. Was toen al zeer tevreden met de service. Nu zijn wij een onderdeel van een halogeen spot kwijt geraakt. Deze kon ik zelfs na deze 2 jaar nog afzonderlijk bij bestellen en werd als klap op de vuurpijl gratis en zonder transportkosten geleverd. Echte service. Nogmaals bedankt.


Naam:Van Vliet
Datum:19-12-2015 08:34
Nogmaals dank voor het verzorgde project. We zijn super tevreden over het eindresultaat en jullie service. Het is dat verlichting nu weer jaren meegaat anders kwamen we volgend jaar weer langs (als was het alleen maar omdat onze dochters graag met jullie hondjes spelen). Fijne feestdagen, Mike van Vliet


Naam:Herman & Yvonne Koolwijk
E-mail:koolbrood@freeler.nl
Datum:01-11-2015 12:41
Op zoek naar een mooi systeem voor railverlichting kwamen wij in contact met Tom en Irma. Een bezoek aan de showroom leidde tot aanschaf van een Oligo Check In systeem in combinatie met een drietal Top Light Puks's. Het eindresultaat is meer dan mooi, en overtreft onze verwachtingen op alle punten! In Tom vindt je iemand die op basis van kennis en ervaring een eerlijk verhaal verteld waarbij de punten altijd op de i worden gezet. Er is één nadeel. We zijn verslaafd geraakt aan de prachtige design verlichting :-)


Naam:Jeroen en Silje Timmermans
Datum:29-07-2015 21:26
Beste Art4Light. Wij zijn bij jullie binnen gelopen met het doel om een lamp te kopen voor onze woonkamer. Dankzij jullie goede hulp en advies hebben wij uiteindelijke prachtige lampen voor vier verschillende ruimtes gekocht. Nogmaals bedankt, Jeroen en Silje Timmermans


Naam:Peter en Lia
Datum:21-07-2015 16:46
Website:www.stolwijkacc.nl
Ook de voorzijde van het huis nu gereed en uiteraard weer met dezelfde lamp(en) als in de tuin achter, zo onvoorstelbaar mooi en niet alleen 's avonds, maar ook overdag.... Iedereen zou eens één keer niet uit eten moeten gaan en in plaats daarvan deze lampen moeten aanschaffen voor jarenlang plezier.... Tom en Irma, weer enorm bedankt!


Naam:Anja Klompenhouwer
Datum:14-07-2015 21:59
Website:www.bronckhorsthoeve.nl
Op zoek naar bijzondere verlichting voor onze bijzondere en nieuwe evenementenlocatie. Wij zijn begonnen aan het avontuur om van deze locatie een bijzondere 'hoeve' te maken. Landelijk, stijlvol, eigentijds maar ook stoer. In 1 ruimte 'misten' wij nog iets en deze was voor ons niet helemaal af. Echter wij wilden hier geen standaard oplossing zoals kroonluchters of een sterrenhemel. De omgeving van De Bronckhorst Hoeve is kenmerkend voor zwaluwen. Zo is ook het idee ontstaan om een zwerm zwaluwen te creëren welke naar buiten lijken te vliegen via de openslaande deuren. Dit was nog nooit eerder gemaakt. En toen.... hebben we de afspraak gehad bij ons op locatie. Bij beide partijen zijn er gedachten en ideeën ontstaan, met werkelijk waar een geweldig resultaat! Wij zijn ontzettend blij en ook heel trots op de prachtige verlichting. Het is een waar kunstobject. Tom, bedankt voor het prettige contact, het meedenken, alle tijd die je er in hebt gestoken en het fantastische eindresultaat. Kom het gerust nog eens weer bewonderen ;) Hartelijke groeten, Anja & Eric Klompenhouwer

Dit was een enorme klus die we met 4 monteurs hebben geklaard. Klik hier om dit project te zien
Naam:Piet de Lange
E-mail:p.delange@home.nl
Datum:24-02-2015 19:01
Beste Tom, hartelijk dank voor het meedenken en alle support. Ik heb de rails inmiddels zelf dankzij de uitgebreide instructie op de goede wijze kunnen bevestigen. Door 2 rails een centimeter in te korten heb ik alle beugels in het bestaande regelwerk kunnen vastschroeven. Het ziet er fantastisch uit en we zijn zeer tevreden. Nogmaals dank voor de uitgebreide service, zoiets verwacht je niet bij een internet bestelling!


Naam:Cindy
E-mail:cindy.weisscher@gmail.com
Datum:30-06-2014 08:14
Hoi Tom, Ik zal een mooie verzameling fotos maken en natuurlijk schrijf ik een reactie in het gastenboek.... Jullie hebben ons echt enorm geholpen. De mooiste reactie was van mijn vader, die vond zo’n lichtplan allemaal overbodig en zonde van het geld. Nu bijna alles klaar is en hij ziet hoe het geworden is verteld ie aan iedereen die het horen wil dat als je gaat verbouwen je niet moet vergeten lichtadvies te vragen want dat wordt te veel over het hoofd gezien! Sterker nog, hij wil van de zomer een afspraak met je maken om in de bestaande situatie van zijn appartement ook een lichtadvies te krijgen!!!!! Die is dus met recht ‘bekeerd’!


Naam:Ada Buffing
Datum:30-05-2014 06:22
Ongeveer 3jaar geleden deze prachtige lampen gekocht bij Art4light Toen ik laatst bij Tom en Irma ging vragen hoe ik de lampen moest schoonmaken zei Tom, de schakels kunnen in de afwas machine maar breng ze maar dan maak ik ze voor je schoon! Ik heb de losse schakels (2 vuilniszakken vol) gebracht en Tom heeft ze met een speciaal watertje schoon gemaakt. Nog de zelfde dag had ik het hele handeltje weer thuis en zie het resultaat! De lampen zijn weer als nieuw! Wat een service en wat een lieve mensen!!! Tom en Irma, nogmaals hartelijk bedankt!!!

Schitterende plafonnières van zeer helder kunststof..... Klik hier om het resultaat te zien
Naam:Anita Ax en Albert van Kampen
E-mail:mail@vankampen-ax.nl
Datum:24-03-2014 16:40
Op zoek naar nieuwe spots in onze te verbouwen keuken dankzij internet terecht gekomen bij Art4Light. Door Tom en Irma uitstekend geadviseerd; zo goed zelfs dat we besloten ook maar twee spotrails in de woonkamer te vervangen. Na levering maakten we aanstalten om de rails zelf op te hangen, maar - niet echt handig als wij zijn - zagen we daar toch maar van af. Geen nood: ook daarvoor kan Art4Light op perfecte manier zorgen. Art4KLight is dus een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede verlichting.


Naam:Piet en Tjakelien de Jong
Datum:05-11-2013 18:23
Na zoeken voor een lamp boven de tafel kwamen wij bij Art4Ligt terecht. En daar was de hanglamp de Wings, waar onze keuze op viel. Wij hebben hem laten ophangen door Art4Light, zij zochten de beste oplossing.Wij zien nu de snoeren niet, die zijn door in het plafond te boren weggewerkt. wij genieten nu van de lamp en het mooie resultaat.

Project in Delft..... Klik hier om het resultaat te zien
Naam:Petra
Datum:22-08-2013 20:47
We hebben vlak voor dat de aannemer zou komen toch besloten om te kijken of we een lichtplan konden laten maken. Via internet zijn we bij Art4light terecht gekomen. Na een gesprek in de showroom is Tom bij ons thuis gekomen om te kijken. Nadat hij goed had doorgevraagd wat onze wensen waren, en wij hadden nog al wat voorwaarden en een duidelijke eigen mening, hebben we een mooi en goed onderbouwd lichtplan ontvangen. Tom heeft daarna heel snel een technisch plan uitgewerkt voor de aannemer, zodat alle voorbereidingen nog getroffen konden worden. Hierdoor zie je geen enkele draad meer lopen en kan alles vanuit 1 centraal punt in de kamer worden bediend. Meteen na de verbouwing is Tom gekomen om alle lampen te installeren. Het resultaat is werkelijk overtreffend. Het een mooi geheel geworden wat goed op elkaar is afgestemd. En wat super secuur is aangelegd en opgehangen. Tom, Irma, bedankt voor alles, we zijn erg tevreden over jullie goede service en meedenken en super blij met het resultaat.

Project in hoofddorp met zeer veel oog voor detail..... Klik hier om het resultaat te zien
Naam:Dominique
Datum:01-07-2013 20:44
Via google kwamen wij uit bij art4light, op zoek naar iemand die voor ons een gedegen lichtplan kon maken. We wilden de woonkamer opknappen en de verlichting was al jaren een lastig punt. Het lichtplan dat Tom na een bezoek voor ons maakte, zat goed in elkaar met bewerkte foto's waardoor we direct al een indruk kregen van hoe het resultaat er uit zou zien. We hebben veel overleg gehad via e-mail, waarop steeds heel snel werd gereageerd en kwamen zo tot een definitief plan. Er volgde een instructie voor de electriciën en uiteindelijk de montage van de verlichting (ook van art4light). Aan alle details is gedacht en het is absoluut prachtig geworden. Ook het JungFunk aandeel werkt betoverend. Al met al een hele grote aanrader en een groot compliment voor het werk van Art4Light!


Naam:Christina
E-mail:cb@boonzaaijer.com
Datum:27-05-2013 10:51
Na wat omzwervingen, op zoek naar het ideale systeem voor de nieuwe keuken, ben ik terecht gekomen op de site van Art4light. Hier vond ik de juiste soort railsystemen. Maar ja, van railsystemen moet je wel een beetje verstand hebben, het is niet een kwestie van bestellen en klaar ben je er mee. Nadat ik in de showroom uitgebreid ben voorgelicht en mijn keuze voor systeem en lampjes had gemaakt, was ik nog maar op de helft. Het systeem moest namelijk helemaal op maat worden gemaakt, en aangesloten op de huidige stroomkring, en er moest nog een transformator worden "weggewerkt". Door middel van het fantastische inlevingsvermogen van Tom en een mailwisseling met foto's zijn we uiteindelijk uitgekomen op een geweldige oplossing. Geen draden, geen transformatoren, wel een afstandbediening, wel dimbaar, wel twee soorten lampen apart bedienbaar. Al onze wensen en nog meer zijn uitgekomen. Dat allemaal zonder onnodige logistiek. Het resultaat is superstrak, en dankzij de gedetailleerde uitleg over installatie is alles perfect verlopen. Dank voor de service, voor de volgende verbouwing zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten!

Wat een leuk compliment. Maar u verdient zelf ook een compliment inzake de fraaie montage! Klik hier om het resultaat te zien
Naam:anneke thijsse
Datum:15-05-2013 19:17
Vandaag (15-5-13) heeft Tom de laatste lampen opgehangen. Ik heb mijn huiskamer compleet gerenoveerd en en passant ook de lampen in de gang en op de trap meegenomen. Ik heb van art4light een groot aantal prachtige lampen gekocht, varierend van decoratieve sfeerverlichting tot functionele leeslampen. Ik verwacht dat ik hier de komende jaren nog veel plezier van zal hebben. Over de kwaliteit en de schoonheid van de lampen ben ik heel erg tevreden, maar ook over de service. In het bijzonder wil ik Tom complimenteren, die mijn lampen zo mooi heeft opgehangen, dat je nergens snoeren ziet lopen! Nogmaals, niets dan lof voor art4light en ik zou iedereen willen aanraden om op z'n minst een keer te gaan kijken naar al het moois dat in de showroom hangt. Anneke


Naam:Demuynck Wim
E-mail:wim.demuynck@scarlet.be
Datum:14-04-2013 12:26
Bij Art4light vonden we rail verlichting aan een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarenboven kun je rekenen op heel wat advies, vlotte afhandeling en een super service bij de plaatsing. Vraag vooral achter Tom aangezien hij degene is die het meest jouw noden weet in te vullen. Wij zijn heel tevreden met onze bestelde verlichting bij Art4light en de afstand speelde geen enkele rol. Vlotte levering en tevens prompte reacties op al jouw vragen. Zeker een aanrader !

Bijzonder leuk project 'met begeleiding op afstand'. Wij zijn samen met deze familie uit Vlaanderen tot de juiste configuratie gekomen. Wim heeft zelf alles met veel precisie gemonteerd! Klik hier om de resultaten te zien
Naam:Ben en Hanni Messchaert
E-mail:benenhanni@messchaert.com
Datum:06-04-2013 13:28
Soms kom je een zaak binnen en dan weet je het direct: hier gaan we slagen! We zochten al lang naar spotjes voor onze boekenkast met een sfeervolle en functionele lichtopbrengst. Bij Irma en Tom vonden we ze! We zijn er ook geslaagd in onze zoektocht naar een geschikte plafondventilator voor de woonkamer. Doet wat hij moet doen, is fluisterstil en mooi! De montage-aanwijzingen van Tom waren duidelijk maar we konden ook altijd bellen. Die betrokkenheid stelden we op prijs, net als de onmiddellijke reactie op vragen via de website. Kom je echt niet vaak tegen. Veel succes in jullie nieuwe pand in Uithoorn!

Dank voor uw leuke reactie, familie Messchaert! Inderdaad kunt u ons altijd (ook op zondag) op het 06-nummer bellen als u aan het monteren bent. U hebt alles zeer fraai gemonteerd, complimenten! Klik hier om de resultaten te zien
Naam:Alexandra Villers
E-mail:alexandravillers@hotmail.com
Datum:26-03-2013 21:57
Tom en Irma van Art4Light zijn niet alleen altijd super lieve en behulpzame mensen, ze hebben ook een kanjer van een collectie!! Ik heb heel lang gezcht achter een mooie staanlamp en heb deze toevallig op deze website ontdekt - top design! Maakt mijn interieur helemaal af. :) Bedankt !!

Wat een leuk bericht uit Vlaanderen/Antwerpen! Klik hier om deze vloerlamp te zien
Naam:Marco en Lonneke
Datum:28-01-2013 20:50
We zijn heel erg tevreden met ons nieuwe railsysteem. Dankzij de adviezen van Tom (op basis van foto's van onze verbouwing; heel knap!) hebben we een systeem dat perfect past in onze nieuwe keuken. Het systeem werd bovendien gemonteerd geleverd waardoor we het zelf eenvoudig konden installeren. Heel erg bedankt!

Het betreft hier rail 12 Volt type A met een zeer fraai spotje er op! Klik hier om het resultaat te zien!
Naam:Petr Sesulka
E-mail:petses@post.cz
Datum:09-12-2012 08:57
Vazeni pratele, moc dekuji za prijemny a rychly servis, rychle zaslani lampy do Ceska a preji vam vesele vanoce! Dear friends, many thanks for a great service and fast shipping of the lamp to Tsjechie. I wish you merry christmas! Petr Sesulka


Naam:Joop & Trudy
E-mail:tokkietor9152@hotmail.com
Datum:05-08-2012 10:32
Gisteren ons 12 volt railsysteem gemonteerd. Helemaal goed! Wij zijn niet eens in de showroom geweest, alles is op afstand gegaan. We moesten wel wat foto's sturen eerst. De technische kennis van Tom is enorm en het montage advies was tot in detail uitgewerkt en meegestuurd. Er zat zelfs een mm tekening bij met boorplan! Ook de dimmers en afstandsbedieningen kwamen mee. We zijn heel erg blij met het reultaat! Groeten van Joop en Trudy

Het betreft hier rail 12 Volt type A. Klik hier om naar het product te gaan waar u nog andere resultaten kunt zien.
Naam:frank van den berg
E-mail:fpvdberg@planet.nl
Datum:04-07-2012 18:19
Alweer mijn tweede lamp van Tom en Irma!! Vanmiddag heeft Tom mijn nieuwe lamp opgehangen en tevens een dimmer geplaatst!! Ben blij, dat er nog winkels bestaan die zoveel sevice verlenen!!Geweldige service en geweldig geholpen in de winkel.Echt een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere lamp en top service!! bedankt hiervoor!!!

Frank monteerde zelf, Klik hier
Naam:Hans en Tanja
E-mail:C.j.vanvelden@planet.nl
Datum:23-05-2012 20:21
Hallo Irma en Tom, Via vrienden van ons bij jullie terecht gekomen voor in eerste instantie het installeren van een airco. Eenmaal bij ons thuis raakte Hans en Tom aan de praat over een oplossing voor onze verlichting boven de eettafel. Tom had hier een prachtige oplossing voor. Dus behalve een heerlijke airco voor onze slaapkamer zijn we ook een prachtige lamp boven onze eettafel rijker. De adviezen, snelle installatie en ook mooie afwerking zijn prettig om te ervaren. Kortom een aanrader. Hans en Tanja

Het is erg mooi geworden bij Hans en Tanja! Klik hier om het project te zien!
Naam:Gerard en Dinie
E-mail:faber7772@tiscali.nl
Datum:13-05-2012 18:51
Na de verbouwing van ons huis moest de inrichting nog afgemaakt worden met verlichting. Na een aantal winkels in de omgeving te hebben bezocht in onze omgeving kwamen we op internet art4light tegen en besloten een kijkje te nemen in Amstelveen. We waren onder de indruk van de prachtige lampen, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in de aankoop van twee stuks. De lampen zijn geinstaleerd, echt helemaal goed! Irma en Tom hartelijk dank voor jullie adviezen! Gerard en Dinie

Deze familie durfde het aan om zelf te monteren, hetgeen erg mooi is gelukt! Klik hier om het resultaat te zien
Naam:Reinier en Hans
E-mail:hansderijk@msn.com
Datum:04-05-2012 07:15
Gisteren zijn we eindelijk in de winkel geweest en zijn met 2 prachtige beelden naar huis gegaan, Reinier koos voor de kraanvogel en ik voor de 2 personen in blauw. Beide voorwerpen staan zeer mooi. We zijn zeer gastvrij ontvangen. Wel raad ik iedereen aan die de site heeft bezocht, GA KIJKEN in de winkel en kom in contact met het voorwerp van je keuze. Pas dan zul je merken hoe betoverd je wordt!!! Ons contact gaat nog verder, veel dank Tom en Irma


Naam:Elles Meester
E-mail:fam.meester@xs4all.nl
Datum:11-03-2012 08:55
Bij deze wil ik Irma en Tom bedanken voor een prachtige lamp, waar door de inspanningen van Tom een probleempje professioneel en met veel plezier, inzet en overleg fantastisch is opgelost. Voor teokomstige klanten beveel ik Irma en Tom van harte aan!


Naam:Koos en Shirah Hollmann
E-mail:123shirah@kpnmail.nl
Datum:02-02-2012 14:14
Jullie vakkennis en inzet om het de klant naar de zin te maken en goed te adviseren is ongeevenaard! Onze living en slaapkamer zijn v.w.b. sfeer duidelijk verbeterd met de aanschaf van vier prachtige lampen die door Tom zeer professioneel zijn aangebracht, geen moeite is deze duizendpoot teveel. Irma en Tom, jullie hebben de mooiste kunstzinnige verlichtingszaak die we ooit hebben gezien en als we ooit nog nieuwe verlichting nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Koos en Shirah hebben twee fraaie armaturen uitgekozen. Klik hier om het resultaat te zien.
Naam:K. Ruijbroek
E-mail:kruijbroek@gmail.com
Datum:02-01-2012 15:45
Via internet bij Art4Light terecht gekomen en na het lezen van het gastenboek besloten hier onze lamp te bestellen. Ik kan niet anders concluderen dat de service uitmuntend is. Bedankt Irma en Tom!


Naam:Fam. Van Schie
E-mail:Jthmvanschie@gmail.com
Datum:24-12-2011 10:32
Jullie hebben echt een hele mooie collectie. En wat een passie en enthousiasme voor het vak stralen jullie uit. Helemaal top, perfect geadviseerd, ze hangen precies zoals we het in gedachten hadden. Bedankt en tot een volgende keer. Jan van Shie


Naam:Fam. van Boven
E-mail:pomvanboven@gmail.com
Datum:16-11-2011 09:33
Graag wil ik via dit gastenboek laten weten dat wij de service (het met ons meedenken en de diverse mogelijkheden voor ons uitzoeken en in een overzicht aan ons mailen, terwijl wij nooit in de winkel zijn geweest maar alles per telefoon en mail deden) van Art4light zo goed vonden dat we besloten om de door ons uitgezochte lamp niet in een winkel vlakbij ons huis te bestellen maar veel verder weg bij Art4light. De website van Art4light is ook bijzonder mooi en overzichtelijk en de prijs van de lamp die wij uitzochten was scherp. Kortom, veel dank aan Art4light!

Deze familie koos voor een zeer fraaie vloerlamp. Klik hier om hun lamp te zien!
Naam:Fam. van Beijeren
E-mail:seol@casema.nl
Datum:25-10-2011 16:43
Beste mensen, Het spotje in de vitrinekast is helemaal goed, we zijn er erg blij mee. Ik heb jullie adres doorgegeven aan de makers t.w. fa Broertjes in Weesp met de mededeling dat als zij weer een vitrinekast maken, zij bij jullie het juiste licht kunnen vinden. Zij zijn, net als jullie, enthousiaste mensen met passie voor hun toko, en dat vinden wij als klant nu weer leuk. Met vriendelijke groet, Loes van Beijeren


Naam:Frank Dekker
E-mail:frankdekker@xs4all.nl
Datum:30-09-2011 12:23
Verlichtingswinkels...? Ik loop er altijd binnen. Want verlichting is zo ongeveer de belangrijkste sfeermaker in huis. Tenminste, dat vind ik. Jammer dat lichtzaken altijd zo vol hangen, vaak met, laat ik het vriendelijk zeggen, 'mindere kwaliteit'. Heel anders is dat bij Art4Light in Amstelveen. Van zo'n winkel ken ik werkelijk geen tweede. Zó fraai vormgegeven, zóveel sfeer. Elke lamp krijgt er de ruimte om tot z’n recht te komen. Houd je van verlichting zoals ik, dan ben je bij Art4Light in een snoepwinkel. Tom en Irma, de hartelijke eigenaren, jullie zijn geweldig! Jullie vakkennis en advisering noem ik graag uitmuntend. Irma, je werd niet moe om mee te denken en presenteerde alternatief na alternatief. Het is gezien en gewaardeerd. En Tom's 'middle name' is Willy Wortel. Er is geen technisch vakgebied waarop hij niet thuis is, theoretisch en praktisch. Door je over- en inzicht was het zeer prettig dat je vooraf bij me thuis kwam. Je zag oplossingen waar ik problemen en obstakels verwachtte, zoals bij het wegwerken van snoeren - ik wil werkelijk geen kabeltje zien lopen in huis. Naderhand, toen je de lampen kwam plaatsen en monteren, zag ik opnieuw je technische vaardigheid, nu in praktijk gebracht. En voor alles had je specialistisch gereedschap. Erg leuk om mee te maken dat er nog zulke gedreven en bekwame winkeliers bestaan. Dus lezer, ik kan u Art4Light dan ook alleen maar warm aanbevelen!


Naam:Familie Furum
E-mail:Stephanie.Furum@gmail.com
Datum:20-09-2011 09:15
Beste Irma en Tom, Nu al weer bijna anderhalf jaar geleden zijn we via Stout verlichting bij jullie terecht gekomen en wat zijn we blij dat zij ons naar jullie hebben doorverwezen. We begonnen met het bestellen van twee fantastische Stout lampen, die beiden echt een kunststuk zijn voor het huis en waar wijzelf maar ook onze vrienden en gasten van onder de indruk blijven. Tom, jij hebt echt fantastisch werk verricht om vooral de lamp in de hal op te hangen, want meer dan 80kg lamp is niet niets! Vervolgens zijn we met heel veel plezier bij jullie blijven hangen om ons huis verder te verfraaien met andere lampen. Het was echt super hoe jullie meedachten. Ik had een houten lamp in gedachten voor op het toilet en door Irma's kennis en ervaring hangt daar nu dus ook een heel mooi exemplaar. Ook op de bovenloop hangt een super lamp die sinds gisteren nog mooier is geworden vanwege de dimmer :) Soms moet je eerst een tijdje de lamp hebben hangen om precies te weten wat er verder mee te doen. En sinds gisteren ook nog eens twee schitterende wandlampjes die ook heel vakkundig door Tom zijn opgehangen waardoor er dus geen lelijke bedrading s. Wat staan ze mooi!!! Echt weer een aanwinst voor onze woning. Daarnaast hebben we regelmatig al vrienden en familie blij kunnen maken met een mooi verjaardagskadootje EN hebben jullie ook ons regelmatig blij gemaakt met een attentie/kado vanuit jullie kant. De lamp die op de kamer van Zoe hangt is echt super leuk en krijgt ook regelmatig complimenten. Ik weet zeker dat ik nog bepaalde lampen vergeten ben(oh ja, mooie buitenverlichting en de logeerkamer!). Maar we kunnen met zekerheid zeggen dat ons huis nog veel mooier is geworden door alle lampen die we bij jullie gekocht hebben! En we zijn echt heel blij om jullie ontmoet te hebben. Ook al zijn er weinig plekken meer over om te verlichten, ik weet zeker dat we contact houden en dat we regelmatig even bij jullie langs komen wippen, ook vanwege de gezelligheid :) We raden echt iedereen aan om bij jullie langs te gaan voor advies! Super mooie lampen en super service! Cato, Zoe en Stephanie


Naam:Mevr. E.M. Tol-Verkuyl
E-mail:e.m.tolverkuyl@kpnmail.nl
Datum:17-09-2011 08:28
Geachte eigenaren van Art4light, beste Irma, De lamp die wij onlangs bij jullie kochten, is intussen opgehangen en staat prachtig. Het is een sieraad voor de kamer, hangt boven de eettafel. Ik wil hierbij graag onze grote tevredenheid met deze artistieke aankoop uitdrukken. Met vriendelijke groet, Eva M. Tol-Verkuyl, mede namens mijn echtgenoot.


Naam:Frans en Barbara Spronk
E-mail:f.spronk@xs4all.nl
Datum:18-06-2011 09:16
Beste Tom en Irma, Heel erg bedankt voor jullie meedenken met ons lichtproject. We zijn heel erg tevreden over het resultaat. Na 20 jaar hebben we eindelijk een goed en mooi verlicht huis. Zonder jullie gastvrijheid, jullie meedenken en de inspiratie die we hebben opgedaan in jullie fantastische winkel was dat nooit gelukt. Ons advies aan iedereen die verlichting ziet als onderdeel van de inrichting van zijn of haar huis: ga na Art for Light en je zult zeker naar alle tevredenheid slagen. Tom en Irma ga zo door. Hartelijke groet, Frans en Barbara


Naam:H. Schoute
E-mail:hschoute@ziggo.nl
Datum:07-05-2011 07:20
Geachte mevrouw Lankhaar: Dank voor uw mail. Ik heb de Braccino zojuist ontvangen. De verpakking was perfect en de lamp staat inmiddels bij mij te stralen. Prettig zaken met u gedaan te hebben. Met vriendelijke groet, Henny Schoute.


Naam:Fam. Bettinger
E-mail:g.bettinger@kpnplanet.nl
Datum:08-03-2011 07:50
Geachte redactie, Wij willen ART4Light uit Amstelveen nomineren voor de warme douche. We weten niet of dit middels deze mail kan, maar we wagen het er op. 2 weken gelden hebben we een lampje gekocht bij Art4Light. Dit hebben we gedaan via internet. Art4 Light is overigens geen internetwinkel maar een " gewone" winkel. Dit lampje kostte inclusief bezorgen €210,-. Bij aankomst bleek dit lampje een klein beetje stuk. Heb telefonisch contact gehad met de eigenaar Tom en Irma. Ze hebben me e.e.a. geadviseerd hoe dit probleem eventueel op te lossen. Dat bleek uiteindelijk niet te gaan. Door mijn " gepruts" heb ik het in feite meer stuk gemaakt dan oorspronkelijk! Ze belden mij 's zaterdags nog zelf even hoe het was gegaan. probleem bleek niet op te lossen. Ze wilden wel ruilen met een ander lampje, ware het niet dat ze dit merk niet meer voerden.Ik mocht het lampje terugsturen. Daarvoor boden ze aan het te laten ophalen aan huis. Dat is ook gebeurd. Op de dag, echter dat het lampje zou worden opgehaald hebben we de hele dag gewacht en er kwam geen ophaaldienst. Kostte dus een dag wachten. Irma bood excuses aan en gaf duidelijk te kennen dat ze het echt vervelend vond. Ze zou proberen het voor een andere dag beter te regelen. (al was het niet haar schuld dat die dag niet werd opgehaald!) Uiteindelijk is het lampje op de nieuwe afgesproken tijd thuis opgehaald. Art4Light heeft echter al, voor het lampje terug was bij hun, € 210,- teruggestort op onze rekening. Gisteren kwam er met de zelfde bezorgdienst een aardige attentie van deze firma. Een briefje erbij met de tekst: om de teleurstelling wat te verzachten, met vriendelijke groet Tom en Irma Wij waren blij verrast. deze firma verdient , wat ons betreft, de warme douche omdat ze vanaf het begin zeer persoonlijk, klantvriendelijk met ons zijn omgegaan en dat ze zich steeds in onze situatie hebben verplaatst. Dit laatste vinden wij geweldig. Het belang van de klant staat voor het belang van Art4Light. vriendelijke groet, Mien en Geert Bettinger Rosmalen


Naam:Henk en Francine Snoek
E-mail:f.snoek@planet.nl
Datum:23-02-2011 11:32
Hoi Tom & Irma. Gelukkig op tijd de lampenwinkel gevonden, mooi assortiment, straalt klasse uit, die ook nog betaalbaar is. Aardige mensen, waar je terecht kunt voor goed advies en vakmanschap. Twee lampen sieren nu onze huiskamer en wij zijn zeer! tevreden. We hebben eindelijk na 40 jaar prachtig licht in de kamer. Als er ooit een lamp bij moet komen, zal het een lamp zijn van Art4Light.


Naam:Peter & Petra Mathot
E-mail:proomeijer@otsen.nl
Datum:22-08-2010 13:24
Hoi Tom & Irma, Op advies van derden hebben we jullie fantastisch, mooie winkel bezocht en we zijn bij jullie gebleven. Door jullie persoonlijk advies thuis, zijn wij tot een mooie keuze van lampen gekomen in ons nieuwe appartement. De prachtige lampen en opstelling zijn helemaal in harmonie met ons interieur. Met de handige afstandsbediening van Jung kunnen we iedere stemming van de avond met 1 druk op de knop veranderen en naar wens creeren. We zijn heel blij dat jullie ons zo goed hebben geadviseerd en we komen gauw weer eens in de winkel een kopje koffie doen en jullie prachtige collectie bekijken. Hartelijke Groet Peter & Petra


Naam:Elly van den End
E-mail:eadvanbuuren@hotmail.com
Datum:15-08-2010 10:46
Hoi Tom en Irma, wat zijn wij blij dat de winter nadert! Onze lampen staan en hangen en we hebben de neiging Open Huis te gaan houden. Het is alsof ze voor ons gemaakt zijn. De dimmers zijn inderdaad onmisbaar. Wij gaan nu meubels zoeken bij de lampen, misschien raar maar deze lampen worden nu de basis, zo mooi!Dank voor het meedenken. De 'waxinelichtjes' staan op onze slaapkamer; zo vallen we elke avond romantisch in slaap! We komen gauw weer eens langs, niet zozeer voor en lamp (...) maar wél voor het bewonderen van de glaskunstgalerie. Tot ziens, Maarten en Elly van den End


Naam:Elly van den End
E-mail:eadvanbuuren@hotmail.com
Datum:14-03-2010 10:45
Hoi Tom en Irma, Wat een prachtige website! Het wordt zo goed duidelijk dat in jullie winkel perfectie en kunst bij elkaar komen. Maar toch vervangt het niet een bezoek aan de winkel; het is echt een uitje, al zou je niets kopen. Onze tuinlampjes geven elke avond een sprookjessfeer waar zelfs de buren over praten... Dank voor het meedenken over de verlichting in onze woonkamer en zodra we onze nieuwe meubels hebben komen we weer naar Amstelveen! Tot ziens en succes met jullie prachtige zaak, Maarten en Elly


Naam:Ron Meerveld Haarlem
E-mail:r.meerveld@liv-media.nl
Datum:12-03-2010 15:07
Website:www.liv-media.nl
Hoi Irma & Tom Een mooie site daar kan je wat mee, leuk jullie,ontmoet te hebben een prachtige winkel ,ikhoop op een goede samenwerking gauw tot ziens Ron Meerveld


Naam:Rients en Babs Althoff
E-mail:babs@althoff.nl
Datum:02-03-2010 21:43
Hoi Irma en Tom, Gefeliciteerd met jullie nieuwe site. Hij ziet er net zo prachtig uit als het assortiment in jullie winkel. En het gastenboek geeft ons gelijk de gelegenheid om onze waardering uit te spreken voor de plezierige wijze waarop jullie ons hebben geholpen met de verlichting in huis en in de tuin. Zoals we jullie vertelden, hebben we heel Nederland afgereisd op zoek naar mooie lampen, maar overal was het "meer van hetzelfde". Gelukkig startten jullie toen Art4light "om de hoek" in ons eigen Amstelveen en was het enige probleem dat we een keus moesten maken uit al die mooie lampen. Onze verlichting is nu wel zo'n beetje op orde, maar gelukkig verkopen jullie nog heel veel andere mooie dingen, zodat jullie zeker nog niet van ons af zijn. Succes met de winkel en met de website.


Klik hier om een bericht achter te laten