Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light

Art4Light, verkooppunt Modern Fan Plafondventilatoren voor de BeNeLuxOpeningstijden: Zie contact


Art4Light levert uit voorraad alle Modern Fan plafondventilators. De zeer exclusieve Modern Fan plafondventilator onderscheidt zich door de fraaie vormgeving. Deze design plafondventilator is tevens goedgekeurd als plafondventilator voor buiten. Hieronder tonen wij de gehele Europese collectie waarbij deze moderne plafondventilator telkens weer werd getest als beste plafondventilator en dus ook als zeer stille plafondventilator voor de slaapkamer. In het pictogram staat telkens een prijscategorie, '5' staat voor de duurdere modellen.  De geruisloze plafondventilatoren kunnen optioneel tot wel 2 meter verlengd worden en zijn dus geschikt als plafondventilator voor hoog plafond, maar doen tevens optioneel dienst als plafondventilator voor schuine plafonds. 'Hugger' plafondwaaiers worden direct tegen het plafond geplaatst en zijn tevens bij uitstek geschikt als plafondventilator voor laag plafond. M.u.v. type 'Aurora' kunnen alle ventilatoren die voorzien zijn van licht middels de afstandsbediening gedimd worden. U wilt het licht ook nog met de 'gewone schakelaar' in de muur kunnen blijven bedienen? Geen probleem; 'alles is mogelijk'! Wij begeleiden u bij al uw problemen en vragen. Uiteraard kunnen alle plafondventilatoren op 'winterstand' worden gezet om tijdens koude dagen de warme lucht naar beneden te stuwen. Maak hieronder uw keuze door op een plaatje te klikken. Er is telkens keuze uit een plafondventilator met licht en een plafondventilator zonder licht. uiteraard is iedere plafondventilator met draadloze afstandsbediening te selecteren. U zoekt een stoere plafondventilator? Ga dan meteen naar type Industry! Wij kunnen u alle plafondventilatoren met alle opties werkend tonen! Eindelijk is er een mooie plafondventilator op de markt.Modern Fan brengt u verkoeling!

De zomers worden steeds langer, warmer en vooral vochtiger. Ons klamme klimaat leidt tot een gevoel van onbehagen. U probeer verkoeling te zoeken, maar hoe?

Vocht regulering
Uw huid is van nature altijd vochtig. Dit vocht verdampt langzaam in de lucht om u heen. Het verdampen van vocht kost energie. Deze energie wordt door uzelf middels uw huid geleverd in de vorm van lichaamswarmte. Als u het té warm begint te krijgen zal uw lichaam het vochtgehalte op uw huid automatisch verhogen (u gaat zweten). Om dit extra vocht (zweet) te kunnen verdampen moet uw lichaam nóg meer lichaamswarmte leveren. Uw lichaam voert op deze manier overtollige warmte af hetgeen wordt ervaren als 'verkoelend'. Bijna alle levende wezens maken gebruik van dit natuurverschijnsel. Er zijn 2 manieren om het afvoeren van lichaamswarmte te versnellen;

1) Airconditioning
Een airconditioner (airco) koelt de aanwezige lucht. Met een airco dient u er rekening mee te houden dat u de geconditioneerde ruimte redelijk dicht houdt. Hoewel de huidige generatie airconditioners zuinig blijkt, blijft een airco redelijk belastend voor het milieu en dus ook voor uw portemonnee. De investering van een goede airco is over het algemeen ‘pittig’ te noemen mede omdat deze onderhoud vergt.

2) Plafondventilator
Een Modern Fan plafond ventilator brengt de lucht om u heen zeer stil en langzaam in beweging. Daardoor wordt het rendement van het verdampen van het vocht op uw huid verhoogd. U koelt dus sneller af zonder dat u overvloedig begint te zweten! Een ander (en minder bekend) voordeel is dat u tijdens de slaap niet steeds 'in uw eigen of uw partners lucht ligt te ademen' omdat de lucht om uw mond veel sneller wordt ververst! De tot in perfectie uitgebalanceerde Modern Fan ventilatoren zijn energiezuinig en uitermate stil (stilste ter wereld). Alle modellen kunnen met draadloze afstandsbediening worden geleverd. U kunt de ventilator tevens in de winter gebruiken door de draairichting te wijzigen waardoor de warmte die tegen het plafond hangt naar beneden wordt gestuwd. Dit wordt in de regel toegepast in ruimtes die hoger zijn dan 3 meter. Mits overdekt mag u de meeste Modern Fan ventilatoren ook buiten monteren. Wist u dat muggen een hekel hebben aan luchtstromingen en snel een ander vetrek opzoeken?


Art4Light en Modern Fan,

Licht en lucht, het blijkt een perfecte combinatie omdat veel Modern Fan ventilatoren optioneel een prachtige designlamp bieden. De verlichting wordt op de afstandsbediening apart geschakeld en gedimd.
             

Alle plafond ventilatoren zijn met aandacht voor stijl en techniek ontworpen.


Om tot een juiste keuze van een plafond ventilator te komen kunt u onderstaande nog eens evalueren;
 

Plafond hoogte
Het is het raadzaam de ventilator zo te monteren dat deze visueel een toegevoegde waarde biedt aan de omgeving. Voorschriften vereisen dat de bladen op een veilige hoogte draaien. Voor lage plafonds adviseren wij de ‘Hugger’ modellen. U komt er niet uit? Vraag ons om advies!
Bladlengte (spanwijdte)
In bijna alle gevallen zijn de 132cm bladen de meest geschikte selectie. De optionele 106cm en 91cm bladen zijn ontworpen voor kleine ruimtes, of wanneer de ruimte rondom de ventilator geblokkeerd wordt door objecten. Niet alle ventilatoren hebben kortere bladen in de collectie.
Verlichting
De meeste Modern Fan ventilatoren zijn leverbaar met een fraaie lamp of een energiebesparend circline Tl-buisje. Modern Fan lampen functioneren goed als primaire lichtbron voor een ruimte en zijn soms zelfs voldoende om de gehele ruimte te verlichten. Dit zal mede afhangen van factoren zoals kamergrootte, wand/plafond kleur en het beoogde gebruik van de ruimte.
Handzender met timer
Deze zender kan (eventueel) een timer opdracht versturen naar de motor opdat deze van zelf stopt. De keuze van de nalooptijd is 1, 3 of 6 uur. Tevens kan deze zender het licht dimmen en schakelen van de plafondventilatoren die met licht zijn uitgerust. U hoeft deze zender niet te richten op de motor omdat het signaal radiografisch is!
 
Radiografische ontvanger
De RF (Radiografische) ontvanger wordt in de ventilator gemonteerd. De handzender hoeft niet gericht te worden op de ventilator en verlichting kan tevens gedimd worden. Met deze RF-zenders kunnen meerdere ontvangers geadresseerd worden d.m.v. dipswitches. De ontvanger wordt meegeleverd met de handzender.
Bedrade afstandsbediening
Dit bediendeel stuurt de motor aan middels 2 draden (fase en nul) en kan weggewerkt worden in een standaard inbouwdoos. U heeft voorkeur voor uw eigen schakelmateriaal? Geen probleem, onze technische dienst legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn!
Schuine plafonds
Alle modellen hangen aan een kogelgewricht dat is opgenomen in het rozet. Dit kogelgewricht maakt montage op een schuin plafond mogelijk. (max. 20 graden). Hugger modellen en Pensi vormen een uitzondering hierop, deze kunnen alleen aan rechte (horizontale) plafonds worden gemonteerd. 
Vochtige omgeving
Veel ventilatoren zijn (mits overdekt) tevens geschikt voor buiten montage. Niettemin maken wij u er op attent dat de duur en aard van blootstellen aan weersinvloeden de afwerking van de ventilator kan aantasten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 
Brochure
Download hier de PDF


Download hier de PDF Noviteiten 2016
Garantie.
Download hier de PDF.
Modern Fan wereldwijd
Modern Fan United States;   www.modernfan.com
Modern Fan Europe;            www.modernfaneu.com
Modern Fan Benelux;           www.art4light.nl