Vul hieronder de code in die u gekregen heeft van Art4Light

Code is onjuist

Search
UK Winkelwagen Logo Art4Light

Stille plafond ventilator met lamp, Art4Light is verdeler Modern Fan Benelux


Art4Light levert uit voorraad de exclusieve en strakke plafondventilator met afstandsbediening van Modern Fan. Een energiezuinige plafond ventilator onderscheidt zich door een uiterst stille werking en is daarom tevens geschikt als plafondventilator voor slaapkamers. Veel van deze highend plafondwaaiers mogen -mits overdekt- zelfs buiten worden geplaatst! Hieronder tonen wij de gehele Europese collectie. Een lange plafondventilator behoort tot de mogelijkheden en kan soms tot wel 2 meter verlengd worden! Door de slimme ophangconstructie is Modern Fan ook geschikt als plafondventilator voor schuine plafonds. 'Hugger' modellen worden direct tegen het (horizontale) plafond geplaatst en zijn daarmee bij uitstek geschikt als plafondventilator voor lage plafonds. M.u.v. type 'Aurora' kan iedere plafondventilator met licht middels de afstandsbediening worden gedimd. U wilt het licht ook nog met de 'gewone schakelaar' in de muur kunnen blijven bedienen? Geen probleem; 'alles is mogelijk'! Wij begeleiden u bij al uw problemen en vragen. Uiteraard kan iedere plafondventilator op 'winterstand' worden gezet om tijdens koude dagen de warme lucht naar beneden te stuwen. Met de komst van Modern Fan is in Europe nu ook eindelijk een plafondventilator voor badkamers voorhanden! Art4Light is 7 dagen per week bereikbaar. De showroom is alleen op zaterdag open, andere dagen louter op afspraak. De hieronder getoonde modellen zijn achtereenvolgens; Pensi, Velo, Velo hugger, Lapa, Lapa hugger, Plum, Altus, Altus hugger, Cirrus, Cirrus hugger, Ball, Industry, Halo, Flute, Aurora en Schoolhouse. Onder deze foto-serie vindt u de complete collectie. Onder aan deze pagina kunt u een virtuele tour door onze Modern Fan showroom nemen (Google's 'binnen kijken'). Wij starten met een sfeer impressie die snel de product families toont. Onder de sfeer impressie tonen wij de gedetailleerde impressie.

Sfeer impressie;


Pensi       Velo

Velo hugger       Lapa

Lapa hugger       Plum

Altus       Altus hugger

Cirrus       Cirrus hugger

Ball       Industry

Halo       Flute

Aurora       Schoolhouse

Gedetailleerde impressie;Modern Fan type Pensi (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Pensi met licht (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Velo (nikkel)
Modern Fan type Velo met licht (nikkel)
Modern Fan type Velo (glanzend wit)
Modern Fan type Velo met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Velo Hugger (nikkel)
Modern Fan type Velo Hugger met licht (nikkel)
Modern Fan type Velo hugger (glanzend wit)
Modern Fan type Velo hugger met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Lapa (nikkel)
Modern Fan type Lapa met licht (nikkel)
Modern Fan type Lapa Hugger (nikkel)
Modern Fan type Lapa hugger met licht (nikkel)
Modern Fan type Plum (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Plum met licht (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Plum (glanzend wit)
Modern Fan type Plum met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Altus (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Altus met licht (gebosteld aluminium)
Modern Fan type Altus (glanzend wit)
Modern Fan type Altus met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Altus Hugger (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Alyus hugger met licht (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Altus hugger (glanzend wit)
Modern Fan type Altus hugger met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Cirrus (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Cirrus met licht (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Cirrus (glanzend wit)
Modern Fan type Cirrus met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Cirrus Hugger (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Cirrus Hugger met licht (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Cirrus hugger (glanzend wit)
Modern Fan type Cirrus hugger met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Ball (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Ball met licht (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Ball (glanzend wit)
Modern Fan type Ball met licht (glanzend wit)
Modern Fan type Industry (gegalvaniseerd)
Modern Fan type Industry met licht (gegalvaniseerd)
Modern Fan type Halo (getextureerd nikkel)
Modern Fan type Flute (getextureerd nikkel)
Modern Fan type Aurora (geborsteld aluminium)
Modern Fan type Schoolhouse (antiek brons)
Modern Fan brengt u verkoeling!

De zomers worden steeds langer, warmer en vooral vochtiger. Ons klamme klimaat leidt tot een gevoel van onbehagen. U probeer verkoeling te zoeken, maar hoe?

Vocht regulering
Uw huid is van nature altijd vochtig. Dit vocht verdampt langzaam in de lucht om u heen. Het verdampen van vocht kost energie. Deze energie wordt door uzelf middels uw huid geleverd in de vorm van lichaamswarmte. Als u het té warm begint te krijgen zal uw lichaam het vochtgehalte op uw huid automatisch verhogen (u gaat zweten). Om dit extra vocht (zweet) te kunnen verdampen moet uw lichaam nóg meer lichaamswarmte leveren. Uw lichaam voert op deze manier overtollige warmte af hetgeen wordt ervaren als 'verkoelend'. Bijna alle levende wezens maken gebruik van dit natuurverschijnsel. Er zijn 2 manieren om het afvoeren van lichaamswarmte te versnellen;

1) Airconditioning
Een airconditioner (airco) koelt de aanwezige lucht. Met een airco dient u er rekening mee te houden dat u de geconditioneerde ruimte redelijk dicht houdt. Hoewel de huidige generatie airconditioners zuinig blijkt, blijft een airco redelijk belastend voor het milieu en dus ook voor uw portemonnee. De investering van een goede airco is over het algemeen ‘pittig’ te noemen mede omdat deze onderhoud vergt.

2) Plafondventilator
Een Modern Fan plafond ventilator brengt de lucht om u heen zeer stil en langzaam in beweging. Daardoor wordt het rendement van het verdampen van het vocht op uw huid verhoogd. U koelt dus sneller af zonder dat u overvloedig begint te zweten! Een ander (en minder bekend) voordeel is dat u tijdens de slaap niet steeds 'in uw eigen of uw partners lucht ligt te ademen' omdat de lucht om uw mond veel sneller wordt ververst! De tot in perfectie uitgebalanceerde Modern Fan ventilatoren zijn energiezuinig en uitermate stil (stilste ter wereld). Alle modellen kunnen met draadloze afstandsbediening worden geleverd. U kunt de ventilator tevens in de winter gebruiken door de draairichting te wijzigen waardoor de warmte die tegen het plafond hangt naar beneden wordt gestuwd. Dit wordt in de regel toegepast in ruimtes die hoger zijn dan 3 meter. Mits overdekt mag u de meeste Modern Fan ventilatoren ook buiten monteren. Wist u dat muggen een hekel hebben aan luchtstromingen en snel een ander vetrek opzoeken?


Art4Light en Modern Fan,

Licht en lucht, het blijkt een perfecte combinatie omdat veel Modern Fan ventilatoren optioneel een prachtige designlamp bieden. De verlichting wordt op de afstandsbediening apart geschakeld en gedimd.
             

Alle plafond ventilatoren zijn met aandacht voor stijl en techniek ontworpen.


Om tot een juiste keuze van een plafond ventilator te komen kunt u onderstaande nog eens evalueren;
 

Plafond hoogte
Het is het raadzaam de ventilator zo te monteren dat deze visueel een toegevoegde waarde biedt aan de omgeving. Voorschriften vereisen dat de bladen op een veilige hoogte draaien. Voor lage plafonds adviseren wij de ‘Hugger’ modellen. U komt er niet uit? Vraag ons om advies!
Bladlengte (spanwijdte)
In bijna alle gevallen zijn de 132cm bladen de meest geschikte selectie. De optionele 106cm en 91cm bladen zijn ontworpen voor kleine ruimtes, of wanneer de ruimte rondom de ventilator geblokkeerd wordt door objecten. Niet alle ventilatoren hebben kortere bladen in de collectie.
Verlichting
De meeste Modern Fan ventilatoren zijn leverbaar met een fraaie lamp of een energiebesparend circline Tl-buisje. Modern Fan lampen functioneren goed als primaire lichtbron voor een ruimte en zijn soms zelfs voldoende om de gehele ruimte te verlichten. Dit zal mede afhangen van factoren zoals kamergrootte, wand/plafond kleur en het beoogde gebruik van de ruimte.
Handzender standaard
Deze handzender laat de motor draaien op laag, midden of hoog toeren en kan het licht schakelen en dimmen afhankelijk van de keuze van de ventilator. Modern Fan ventilatormotoren mogen niet op een dimgroep worden aangesloten. De keuze van de draairichting van de motoren geschiedt op de ventilator zelf. Wij adviseren u graag voor afwijkende manieren van toeren regelen en lichtregeling.
 
Handzender met timer
Deze zender kan alles wat de standaard handzender doet, alleen kan deze zender een timer opdracht versturen naar de motor opdat deze van zelf stopt. De keuze van de nalooptijd is 1, 3 of 6 uur.
Radiografische ontvanger
De RF (Radiografische) ontvanger wordt in de ventilator gemonteerd. De handzender hoeft niet gericht te worden op de ventilator en verlichting kan tevens gedimd worden. Met deze RF-zenders kunnen meerdere ontvangers geadresseerd worden d.m.v. dipswitches. De ontvanger wordt meegeleverd met de handzender.
Bedrade afstandsbediening
Dit bediendeel stuurt de motor aan middels 2 draden (fase en nul) en kan weggewerkt worden in een standaard inbouwdoos. U heeft voorkeur voor uw eigen schakelmateriaal? Geen probleem, onze technische dienst legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn!
Schuine plafonds
Alle modellen hangen aan een kogelgewricht dat is opgenomen in het rozet. Dit kogelgewricht maakt montage op een schuin plafond mogelijk. (max. 30 graden). Hugger modellen en Pensi vormen een uitzondering hierop, deze kunnen alleen aan rechte (horizontale) plafonds worden gemonteerd. 
Vochtige omgeving
Veel ventilatoren zijn (mits overdekt) tevens geschikt voor buiten montage. Niettemin maken wij u er op attent dat de duur en aard van blootstellen aan weersinvloeden de afwerking van de ventilator kan aantasten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 
Brochure
Download hier de PDF
Garantie.
Download hier de PDF.
Modern Fan wereldwijd
Modern Fan United States;   www.modernfan.com
Modern Fan Europe;            www.modernfaneu.com
Modern Fan Benelux;           www.art4light.nl